Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketinin sahibi konuştu: Tuğba şu an...

27.07.2024 - 12:59 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 13:08

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosundan son dakika değişikliği ile çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketinin sahibi Tunç Afşar açıklama yaptı.

Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketinin sahibi konuştu: Tuğba şu an...

Tuğba Şenoğlu İvegin'in Filenin Sultanları kadrosundan çıkarılmasının ardından milli voleybolcunun menajerlik şirketinin paylaşımları dikkat çekmişti. Shining Stars Women'ın sahibi Tunç Afşar paylaşımlar hakkında konuştu.

"Tuğba şu an çok üzgün ve moralsiz"

Tunç Afşar, Hürriyet'teki açıklamalarında Tuğba Şenoğlu İvegin'in kadrodan çıkarılması hakkında şunları söyledi: "Bu bir teknik tercih meselesi. Ancak bu tercih Paris’te değil de, oraya gitmeden önce İstanbul’da yapılsaydı tabii ki daha şık olurdu. Tuğba şu an çok üzgün ve moralsiz."

"Tuğba kadroda kalsaydı..."

Tunç Afşar, Shining Stars Women'ın sosyal medya hesabından yapılan Bakara Suresi paylaşımı için ise şunları söyledi: "Ben inançlı bir insanım. Bakara suresi ile ilgili paylaşımda ifade edildiği gibi, Tuğba kadroda kalsaydı kim bilir belki de büyük bir sakatlık yaşayacaktı ve onun açısından durum çok daha üzücü olacaktı. Milli takım sürecinde yaşananlarla ilgili TVF’nin açıklama yapmasını beklemek en doğrusu."


İlgini Çekebilir
Tuğba Şenoğlu İvegin transfer oldu: İşte yeni takımı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler