Tuğba Dural'dan flaş açıklama! NTV'den ayrılıyor mu?

16.05.2018 - 11:09 | Son Güncellenme: 16.05.2018 - 11:09

Tuğba Dural'dan flaş açıklama! NTV'den ayrılıyor mu?

NTV Spor’un kapanmasıyla birlikte bir çok çalışan ile yollar ayrılmıştı. Kanaldan bir ayrılık haberi daha geldi. Ekranların güzel spikeri Tuğba Dural NTV’den ayrıldığını duyurdu.

Sosyal medyadan açıklama yapan Tuğba Dural, “NTV ve NTV Spor’da 19 Şubat 2010 tarihinde başlamış olduğum görevimden bugün itibari ile ayrıldım. Doğuş Yayın Grubu yöneticilerine, çalışma arkadaşlarıma ve ekranlarda benimle buluşan tüm seyircilere gönülden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İstanbul Üniversitesi Kütüphanecilik Bölümü mezon olan Dural mesleğe CNN TÜRK’te başlamış ve yaklaşık 8 yıldır NTV’de görev yapmıştı. (Skor Sözcü)

 

Peki, Tuğba Dural kimdir? İşte detaylar...

Haber spikeri ve sunucu Tuğba Dural 1981 doğumludur. TED Koleji mezuniyetinin ardından İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü, 2004 Eylül – 2005 Mayıs döneminde Serap Ezgü’den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi alan Tuğba Dural 2004 yılının Eylül ayından beridir CNN TÜRK Spor Servisi’nde görev yapmaktadır.

Tuğba Dural, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile NTV ve NTV Spor ile yollarını ayırdığını açıkladı. 2011 yılında Euro D eski müdürü Burak koca ile bir evlilik gerçekleştiren Tuğba Dural 2012 yılında bu evliliğini sonlandırmıştır. Gündemde ise eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile evleneceği haberleri basında geniş yankı bulmuştur. Tuğba Dural aslen Zonguldaklıdır ve Zonguldak doğumludur.

 

Senin için hazırladığımız haberler