Tugay Kerimoğlu'ndan Gabriel Sara'ya: "Performansı iyiydi ama..."

14.09.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 23:56

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor’a karşı 5-0 aldığı galibiyet üzerine Galatasaray’ın yeni transferlerinden Gabriel Sara'yı değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlu'ndan Gabriel Sara'ya: "Performansı iyiydi ama..."

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile karşılaştı ve karşılaşma 5-0 Galatasaray üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ardından TRT Spor ekranlarından yorumlarda bulunan Tugay Kerimoğlu, İsmail Jakobs ve Gabriel Sara hakkında yorumlarda bulundu.

"Galatasaray ilk defa..."

Galatasaray’a yeni transfer olan ve ilk kez kadroda yer alan Jakobs hakkında Kerimoğlu, “Galatasaray ilk defa sol tarafından problem yaşamadığı bir maç geçirdi. Jakobs bu anlamda defansif görevlerini yerine getirdi. Zamanla daha da iyi olacaktır. Defansif görevini gerçekleştirip hücuma da çıkması gereken anlar vardı. Yeni gelen oyuncuların zamana ihtiyacı vardır ama bunu göstereceğini göreceğiz’’ şeklinde konuştu.

"Her zaman oyuncu almak zorunda degilsin"

Galatasaray'ın kadro planlaması ve üzerine gelen taraftar tepkileri üzerine Kerimoğlu, ''Mevcut kadyoru korudun. Şu mevcut kadroda gidenleri bunun dışında tutuyorum. Kaç tane oyuncu alırsın? Bizde 1, 2 oyuncu olmuyor 10 12 tane oluyor. Biz taraftarı memnun etmek için yapılıyor. Mevcut kadronu koruduysan illa her zaman oyuncu almak zorunda değilsin'' dedi

‘’Bugünkü performansı evet iyiydi ama’’

Gabriel Sara’nın performansı üzerine Kerimoğlu, ‘’ Bugünkü performansı evet iyiydi ama bundan sonra bunun üzerine daha fazla koyması lazım ki beklentilerin karşılığını verebilsin’’ ifadelerini kullandı.

G.Saray'ın rekor transferi

Galatasaray, Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara'yı Norwich City'den 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Sara, 18 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle birlikte Galatasaray tarihinin en pahalı oyuncusu olarak tarihe geçti.

Senin için hazırladığımız haberler