Tugay Kerimoğlu'ndan Fenerbahçe'ye: "Işık gözükmüyor, gelecek karanlık"

24.02.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 21:52

Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı uzatmalarda bulduğu golle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmayı Tugay Kerimoğlu değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlu'ndan Fenerbahçe'ye: "Işık gözükmüyor, gelecek karanlık"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertlileri TRT Spor'un Stadyum programında değerlendiren Tugay Kerimoğlu, "ışık gözükmüyor" yorumu yaptı.

"58 dakika boşa gitti"

Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin performansını şu sözlerle değerlendirdi: "58 dakikalık boşa giden bir zaman vardı. Golden sonra Kadıköy'de oynadıklarını hatırladılar. İlk yarıyı söylemiyorum bile. Oyunda biraz kıpırdayan Mert Hakan'dı. 2. yarı da beklerin katkılarıyla oyunda biraz öne çıktılar."

"Işık gözükmüyor"

Tugay Kerimoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Işık gözükmüyor, gelecek karanlık. Oyun tamin etmiyor. Bu oyun böyle değildi. ilk 12 hafta istekli, arzulu bir Fenerbahçe vardı. Bugün golden sonra maça katıldı Fenerbahçe."

"İsmail ve Krunic birbirine benziyor"

Kerimoğlu, Fenerbahçe orta sahasını şu sözlerle eleştirdi: "Oyun kötüyse kim girse karşılığını alamazsınız. Orta saha kötü. Üretkenlik zayıf. Bugün itibarıyla İsmail ve Krunic'in aynı anda sahada olması hata. İkisi de birbirine benziyor. İlk yarıda orta sahada görevini yaptı diyeceğimiz tek oyuncu Mert Hakan'dı."

Senin için hazırladığımız haberler