Tugay Kerimoğlu Galatasaray taraftarına ateş püskürdü!

23.10.2022 - 22:50 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 23:04

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçı yorumlayan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, sarı kırmızılı ekibin taraftarlarına ateş püskürdü. Detaylar...

Tugay Kerimoğlu Galatasaray taraftarına ateş püskürdü!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından maçı yorumlayan Tugay Kerimoğlu, sosyal medyadan kendisi hakkında yapılan yorumlar sebebiyle sarı kırmızılı taraftarlara adeta ateş püskürdü.

"2 tweet atmakla adam olunmuyor."

Bein Sports"ekranlarına konuşan Tugay Kerimoğlu şunları söyledi: "Öyle 2 tweet atmakla duruş sergilemek yok. 2 tweet atmakla adam olunmuyor. Bugünkü kırmızı kartların verilme sebebi ben miyim? Galatasaray'ın berabere kalmasının ve  yapılan değişikliklerin sebebi ben miyim? Ben burada objektif olmak zorundayım. İzleyenlerden özür dilerim ama ben başkaları gibi birilerine yalakalık yapmam. Birilerine yalakalık yapmak için konuşmayacağım. Herkes hata yapabilir. Bu futbol, savaş değil. Benim işim hakemi konuşmak değil. Hakemi bizden sonraki program konuşacak."

Ne olmuştu?

Bein Sports ekranlarında maçları yorumlayan Tugay Kerimoğlu, yaptığı eleştirilerle Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekmişti. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medya hesaplarından "Sana yazıklar olsun Tugay Kerimoğlu!", "Sen yıllarca Galatasaray'da oyna ama Galatasaray'ın hakkı yenirken tek kelime bile etme." gibi ifadeler kullanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Ve yıldızlar atıyor ama Aslan yine gülmüyor
Habere Git

Tugay Kerimoğlu kimdir?

Tugay Kerimoğlu, kariyerinde Galatasaray, Blackburn Rovers, Glasgow Rangers gibi takımlarının formasını giymiş eski bir futbolcudur. Önlibero mevkisinde foyma giyen Kerimoğlu futbol kariyerinde 692 maça çıkmış ve 53 gol, 70 asist ile oynamıştır. En son Şanlıurfaspor da teknik direktörlük yapan deneyimli futbol adamı şu an Bein Sports ekranlarında yorumculuk yapmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler