Tugay Kerimoğlu, İrfan Can Kahveci'yi öve öve bitiremedi!

09.10.2023 - 08:18 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 08:29

Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertlilerin futbolunu ve ligdeki konumunu TRT Spor yorumcuları değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlu, İrfan Can Kahveci'yi öve öve bitiremedi!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti ve liderliğini korudu. Maçın ardından TRT Spor'un Stadyum programında İlker Yağcıoğlu, Tugay Kerimoğlu ve Mehmet Özdilek galibiyeti yorumladı.

"İrfan Can Kahveci, kulağını dışarıya kapadı"

Fenerbahçe'nin bu sezonki en iyi transferinin İrfan Can Kahveci olduğunu ifade eden Tugay Kerimoğlu, En büyük transfer İrfan Can Kahveci. Geçen seneyi elinin tersiyle itti ve bu sezona odaklandı. Kulağını dışarıya kapadı ve sahaya odaklandı." ifadelerini kullandı.

"Kasımpaşa rahatsız dahi edemedi"

Fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda çıktığı 16 maçın tamamını kazandığına dikkat çeken Kerimoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe'nin geçen sezon ile bu sezon arasındaki en büyük fark bu sezon yapılan baskının tam zamanında yapılması ve oyuncu konsantrasyonun çok yukarıda olmasından kaynaklanıyor. Maçın geneline hakim bir Fenerbahçe izledik. Kasımpaşa rahatsız dahi edemedi. 16 maç kazanmak kolay değil tebrik etmek lazım. Sezona o kadar erken başlayıp oyuncuları fit tutmak yedek oyuncuları maça dahil edebilmek büyük bir başarı alkışlamak gerek.

Maçın adamı İsmail'di basit oynamayı başaran atakların başlangıcı olan birisi olmaya başladı. Keza Fred ve Djiku'da çok iyi oynadı. Djiku geçen gün bahsettiğimiz Davinson Sanchez gibi rakibine yapışıp bırakmayan bir oyuncu."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe zirvede 'Paşa'lar gibi
Habere Git

İlker Yağcıoğlu: “Bence penaltı değil"

Programda yorumlarda bulunan İlker Yağcıoğlu ise Fenerbahçe'nin ilk yarının son dakikalarında kazandığı penaltı hakkında konuştu. Yağcıoğlu, “Bence penaltı değil. Açı kafa karıştırıyor. Fenerbahçe'nin aleyhine verilseydi büyük tepki gösterilirdi.  Ama bu pozisyon sebebiyle mi Fenerbahçe maçı kazandı? Hayır. Burada penaltı verilmese de Fenerbahçe maçı kazanırdı.” dedi.

"Geçen sene ve bu sene Fenerbahçe farkı"

Fenerbahçe'nin geçen sezon ve bu sezon arasındaki oyun farkını değerlendiren İlker Yağcıoğlu, "Puan ortalaması 3 böyle bir ortalama olamaz. ligin boyu daha çok uzun ama olağanüstü bir başlangıç yaptı Fenerbahçe. Geçen sene ve bu sene arasındaki ilk 8 maçta geçen sene daha çok gol atan Fenerbahçe var ama daha çok gol yemiş. Savunma tarafının ne kadar değerli olduğunu görüyoruz. Geçen sene hiç sete yerleşemiyordu Fenerbahçe. Şimdi topu ileride oynuyor. Bu da savunmayı etkiliyor." dedi.

Mehmet Özdilek: "Fenerbahçe topu koşturuyor"

Programda Mehmet Özdilek ise Fenerbahçe'nin takım uyumuna dikkat çekti. Özdilek, "Fenerbahçe'de geçen sezon ideal kadro olmadı. Şimdi oturan bir kadro var. Maksimum bir iki oyuncu değişebilir.  Oyuncular artık birbirini tanıyor. Bunu her oyuncu için diyebiliriz. Birbirinizi tanıdığınız zaman kendinizden çok topu koşturursunuz. Fenerbahçe şu an bunu çok iyi yapıyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler