Igor Tudor, Marsilya'ya Fenerbahçeli Miguel Crespo'yu Transfer Etmek İstiyor

21.12.2022 - 18:51 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 19:10

Fransa Ligi Marsilya'nın teknik direktörü Igor Tudor, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Miguel Crespo'yu transfer listesine aldı. Detaylar...

Igor Tudor, Marsilya'ya Fenerbahçeli Miguel Crespo'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa takımlarının dikkatini çekmeyi başaran Miguel Crespo'ya talipler artmaya devam ediyor. Portekizli oyuncuya son olarak Igor Tudorlu Marsilya'nın devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Avrupa kulüpleri peşinde

Fenerbahçe'de gösterdiği performans sonrası büyüklerin dikkatini çeken Crespo'yu  Atletico Madrid ve Napoli'nin takip ettiği iddia edildi. İki kulüp orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için tekliflerini hazırlamaya devam ediyor.

Igor Tudor, işaret etti

Fransa ekibi Marsilya'yı yöneten Igor Tudor, Fenerbahçe forması giyen Miguel Crespo'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Fransa basınında yer alan habere göre Tudor, orta sahayı Crespo ile güçlendirmek istiyor.

Gerson’un yerine Crespo

Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan Gerson’un takımdan ayrılması gündeme gelmeye başladı. Fransız ekibi Gerson'un bonservisiyle takımdan ayrılması beklenirken yerine gelecek isim ise belli olmaya başladı. Marsilya, Gerson'un yerine Crespo'yu kadroya dahil etmeye düşünmeye başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dev gelir! Crespo için servet ödenecek
Habere Git

Gerson'un bonservisi belli oldu

Fransız ekibi, Gerson için ödediği rakam olan 20 milyon Euro’ya oyuncuyu göndermenin hesaplarını yapıyor. Gerson'dan gelecek olan bonservis ile Crespo, bonservisiyle transfer edilmek isteniliyor.

Süper Lig'de 3 gole katkı sağladı

Fenerbahçe'de bu sezon orta sahada gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Crespo, Süper Lig'de 10 karşılaşma 1 gol atarken 2 asist yapma başarısı elde etti. Portekizli oyuncu Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 karşılaşmada 1 asist yapma başarısı elde etti.

Avrupa Ligi'nde çıktığı 5 karşılaşmada 1 asisy yapan Crespo, gol atamadı. Portekizli oyuncu Avrupa elemelerinde ise 4 karşılaşmada forma giydi ve gol ve asist katkısı sağlayamadı . Şampiyonlar Ligi elemelerinde 1 karşılaşmada görev alan Crespo, gol ve asist katkısı sağlayamadı.

Portekiz'den transfer edildi

Fenerbahçe'ye teknik direktör Pereira'nın isteği üzerine Portekiz ekibi Estoril Praia'dan transfer edilen Miguel Crespo için 1.5 milyon Euro ödendi. 

Senin için hazırladığımız haberler