TRT Spor spikeri Cansu Canbaz'a ödül çalımı!

10.11.2022 - 08:42 | Son Güncellenme: 10.11.2022 - 13:44

TRT Spor'da yayınlanan Spor Artı programının sunucusu Cansu Canbaz, kendisine kazandığı söylenen ödülün, törene katılmadığı için başkasına gittiğini açıkladı.

TRT Spor spikeri Cansu Canbaz'a ödül çalımı!

AJANSSPOR HABER

Her yıl birçok kurum yılın en iyilerini seçer ve ödüllerini verir. Bunlardan birçoğunun ödülleri hangi kriterlere göre verildiği belli değildir. TRT Spor spikeri Cansu Canbaz, bu şekilde verilen bir ödüle, yaşadıklarını sosyal medyasından paylaşarak isyan etti.

"Katılamadım, ödülü başkasına vermişler"

TRT Spor'da yayınlanan Spor Artı programının sunucusu Canbaz, "Rahatsızlığım nedeniyle katılamadığım için ödülümü başka spikere vermişler. İnanılmaz (Random gülme)" yazdı.

"Ben ödül aldım diye gezenlere inanmayın"

Canbaz açıklamasına şöyle devam etti: " Üniversite ya da güvenilir halkın oyları dışında hiçbir ödül törenine inanmayın arkadaşlar. O ben “ödül” aldım diye gezenlere de:) Hiçbir ödülün inandırıcılığı yok. Örnek şekil 1-A (Gülme emojisi)"

İlgini Çekebilir
Sosyal medyada linç yiyen TRT spikeri programı bıraktı
Habere Git

"Komple beni paketlemişler"

Takipçilerinden gelen tepkilere de yanı veren Canbaz, "Buradaki durum 'ödülünüzü size ileteceğiz' şeklindeydi. Sonra da bugün bunu öğreniyorum (gülme emojisi) Neyse sağlık olsun (gülme emojisi).  Ödülünüzü kargo ile teslim edeceğiz deyip beni komple paketlemişler meğerse (gülme emojisi).  Neyse bugün de güldük çok şükür (gülme emojisi)."  

İşte Cansu Canbaz'ın o mesajı

TRT Spor spikerinin yazdığı mesaj şöyle:

 

Sosyal medyadan linç yemişti

Cansu Canbaz, 2021 yılında Mesut Özil hakkında yaptığı bir yorum nedeniyle sosyal medyadan linç yemişti. 'Mesut Özil, Türkiye'ye geldiğinde Türk Milli Takımında oynayabilecek mi?' sorusuna gelen tepkiler yüzünden programa bir süre ara vermişti.

İlgini Çekebilir
Haaland Tarih Yazdı TRT Spor Yorumcusu TT Oldu
Habere Git

Özür dilemişti

Canbaz, Mesut Özil sorusu için gelen tepkilerden sonra "Kendime karşı en acımasız eleştirmen yine kendim olmuşumdur. Hem de hayatımın her alanında. Ama her hatayı bir tecrübe her tecrübeyi ise yeni bir basamak olarak görmeyi de bilmişimdir. Tekrar yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim" açıklaması yapmıştı. 

Cansu Canbaz kimdir?

1987 yılında dünyaya gelen Cansu Canbaz, aslen Erzurumlu. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde okudu. Önce TRT Türk’te dış haberlere editöryal katkı verdi. TRT Haber’de diplomasi muhabirliği yaptı.  Daha sonra TRT Spor'a geçti. Spor Artı programını sunmaya başladı.

Senin için hazırladığımız haberler