Trezeguet'in yıldızlaştığı maçta Salah'a saldırı girişimi

20.11.2023 - 16:03 | Son Güncellenme: 20.11.2023 - 16:05

2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde deplasmanda Sierra Leone'yi 2-0 mağlup eden Mısır'da yıldız futbolcu Mohamed Salah iki holiganın saldırısına uğradı. Detaylar haberde...

Trezeguet'in yıldızlaştığı maçta Salah'a saldırı girişimi

AJANSSPOR HABER

2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Mısır'ın Sierra Leona ile oynadığı maçta Trezeguet'in iki golle yıldızlaştığı maçta, Liverpool'un golcü ismi Mohamed Salah'a iki holigan saldırı girişiminde bulundu. 

Trezeguet yıldızlaştı 

Trezeguet attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanan Mısır, galibiyet sevinci yaşarken, maçın son dakikalarında Liverpool'lu Mohamed Salah'a iki holiganın saldırısı şok etkisi yarattı. 

Mohamed Salah'tan bir asist 

Mısır, Sierra Leona ile oynanan mücadeleyi başından sonuna üstün götüren taraf oldu. Trabzonsporlu Trezeguet'in attığı gollerle maçı kazanan taraf 2-0 ile Mısır oldu. Trezeguet'in ilk golünde pası  Mostafa Mohamed verirken, ikinci golün asisti ise Mohamed Salah'tan geldi. 

Korku Dolu Anlar 89. dakikada başladı 

Sierra Leona - Mısır maçının 89. dakikasında sahaya atlayan iki holigan, yıldız futbolcu Mohamed Salah'a saldırı girişiminde bulundu. İlk saldırgan güvenlik güçleri tarafından yakalanırken, ikinci saldırgan ise sahaya girmeye çalıştı.

Salah'a takım arkadaşları destek verdi 

Yıldız futbolcu Mohamed Salah'a saldıran ikinci saldırganı bir güvenlik grevlisi ve takım arkadaşları müdahale etti. Bu müdahale sonucu olası bir tehlike önlenirken, Salah ile diğer futbolcuların güvenliği sağlanmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler