Transferin hayal kırıklıkları!

16.09.2023 - 14:34 | Son Güncellenme: 16.09.2023 - 15:43

Transfer dönemi bitti. Süper Lig kulüpleri birçok yıldızı kadrosuna kattı. Gündemi uzun süre meşgul eden bazı isimlerin ise transferleri gerçekleşmedi.

Transferin hayal kırıklıkları!

AJANSSPOR HABER

Transfer dönemi Türkiye'de sona erdi. Birçok yıldız ismin yeni durağı Süper Lig olurken, kimi isimler de kulüplerin kapısından döndü. İşte geleceği konuşulan ancak gelmeyen isimler...

Sergio Ramos

Kariyerinde Real Madrid ile sayısız kupası, İspanya Milli Takımı'yla Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonluğu bulunan Sergio Ramos, Türkiye'ye transfer olmaya çok yakındı. İsmi haftalarca, hatta aylarca konuşulan Ramos, Beşiktaş ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirdi. Beşiktaş'ın maliyeti sebebiyle transferinden çekildiğini açıkladığı deneyimli stoper, Sarı-Kırmızılı formayı üzerine geçirmek üzereydi. 

Ancak Sevilla'nın Ramos'a son günlerde teklif götürmesi sonucu, yıldız isim tercihini ülkesi ve eski kulübünden yana kullandı. 

İlgini Çekebilir
En yaşlı transfer Gökhan İnler, Dzeko takip etti! İşte takımların yaş ortalaması
Habere Git

Leandro Paredes

Yaz transfer dönemi boyunca Galatasaray birçok yıldız orta saha ile anıldı. 8 numara bölgesine yeni bir isim arayışında olan Sarı-Kırmızılılar'da hiç şüphesiz adından en çok bahsedilen isim, Paris Saint-Germain'in yıldız orta sahası Leandro Paredes oldu.

Kulüplerin anlaştığı ancak oyuncu tarafının aklının İtalya'da olduğu haftalarca konuşuldu. Öyle de oldu. Arjantinli, bir başka Sarı-Kırmızılı formayı sırtına geçirerek İtalyan ekiplerinden Roma'nın yolunu tuttu.

Anderson Talisca

Bir zamanlar Beşiktaş'ın "Kiralık Aşk'ı" olarak herkesi kendine hayran bırakan Anderson Talisca, bu dönemde de hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile anılan oyunculardan biriydi. Suudi Arabistan'daki astronomik yıllık ücretine rağmen fedakarlık yapacağı konuşulan Brezilyalı on numara, Şenol Güneş'in açıklamalarına göre geri dönmek için haber bile yollamıştı.

İlgini Çekebilir
Transferde son gün! İmzalar peşpeşe geldi...
Habere Git

Ancak bu dönemde de transferi gerçekleşmeyen Talisca, Al-Nassr'da Cristiano Ronaldo ile birlikte forma giymeye devam edecek.

Marco Verratti

Galatasaray taraftarı bir dönem boyunca Marco Verratti ile yatıp kalktı. Verratti'nin, kulübü Paris Saint-Germain ile sorunlar yaşaması, kadroda düşünülmemesi ve ayrılma isteği bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırdı. Fakat Arabistan ve Katar'dan astronomik teklifler alan yıldız oyuncu, tercihini de Katar'ın Al-Arabi ekibinden yana kullandı.

Nicolas Dominguez

Adı önce Fenerbahçe sonra da Galatasaray ile anılan Nicolas Dominguez, bu transfer döneminde geleceği üzerine çok konuşulup transferi gerçekleşmeyen isimlerden biri. Arjantinli orta saha, Bologna'da gösterdiği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına girmişti. Dominguez'in Türkiye'de forma giyme ihtimali taraftarları heyecanlandırsa da ne Fenerbahçe ne de Galatasaray 25 yaşındaki futbolcuyu Türkiye'ye getirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yeni formül! 6 numara iptal
Habere Git

Dominguez de Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın yolunu tutarak İngiltere macerasına başladı. 

Bruno Petkovic

Forvet arayışında olan Trabzonspor, uzun süre Nenad Bjelica'nın eski öğrencisi Bruno Petkovic'in peşindeydi. Transfer döneminin başından itibaren Hırvat futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun uğraş veren Fırtına, Petkovic'in Zagreb'de kalmak istemesi sonucu bu transferi gerçekleştiremedi.

Senin için hazırladığımız haberler