Transferi gündemdeydi! F.Bahçe'de Ferdi Kadıoğlu kadrodan çıkarıldı

13.08.2024 - 18:51 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 19:35

Son dakika haberleri. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Lille ile oynayacağı maç öncesi Ferdi Kadıoğlu'nun kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

Transferi gündemdeydi! F.Bahçe'de Ferdi Kadıoğlu kadrodan çıkarıldı

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Fransız ekibi Lille ile oynayacağı maç öncesi Ferdi Kadıoğlu'nun kadrodan çıkarıldığını duyurdu.

Ferdi Kadıoğlu kadrodan çıkarıldı

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımızın Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda oynayacağı Lille maçı öncesi oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu, arka adale gerilmesi nedeni ile maç kadrosundan çıkarılmıştır.

Ağrıları devam etti

Adana Demirspor maçında oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz iki günü rejenerasyon çalışması ile geçirmiş ancak bugün yapılan antrenmanda ağrının devam etmesi üzerine kadroda olmaması uygun görülmüştür" ifadelerine yer verildi.

Takıma destek için yedek kulübesinde

Sakatlığı sebebiyle maç kadrosundan çıkartılan Ferdi Kadıoğlu, Lille maçı öncesi takıma destek için yedek kulübesinde yer alıyor.

Brighton'dan 35 milyon Euro'luk teklif

Milli futbolcunun, İngiltere Premier Ligi'ne transferi gündemde... İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Brighton, milli futbolcu için bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon Euro teklif etmişti. İngiliz kulübü bu rakamı ödemesi durumunda Ferdi Kadıoğlu, en çok bonservis ücreti ödenen Türk futbolcu olarak tarihe geçecek. Bilindiği üzere Arda Turan, Atletico Madrid'den Barcelona'ya 34 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Mourinho kalmasını istedi

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, dünkü basın toplantısında Ferdi Kadıoğlu'nun takımda kalmasını istemişti.

Portekizli çalıştırıcı yaptığı açıklamada, "Fikrim şu, her şey hakkında çok şey söyleniyor. Bu dedikodulara çok takılırsanız başınıza bela olur. Ben öyle bir söylemde bulundum. Bir şeyler başarmak isteyen takımlar kadrolarını geliştirmeli ve en iyi oyuncularını kaybetmemeli.

"Çok iyi antrenman yapıyor, umarım takımda kalır"

Ben Ferdi'nin kalmasını istiyorum ama benim üzerimde bir konu. Kendisi harika bir profesyonel ve çok iyi bir çocuk. Çok iyi antrenman yapıyor, umarım takımda kalır" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe kariyeri

24 yaşındaki sol bek futbolcu, Fenerbahçe ile çıktığı 203 karşılaşmada 18 gol ve 22 asistlik performans sergiledi. Sarı-Lacivertli takımdaki performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Kadıoğlu, 2018 yılında NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Başarılı futbolcu sol bek dışında orta saha sol, 10 numara ve sol kanatta da görev yapailiyor.

Senin için hazırladığımız haberler