Transferde İstanbul derbisi! Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya

12.09.2024 - 17:33 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 19:04

Süper Lig ekibi Beşiktaş, transfer döneminin başında ilgilendiği ve şimdi Galatasaray ile adı anılan Fode Ballo-Toure için tekrardan harekete geçti. Detaylar...

Transferde İstanbul derbisi! Galatasaray ve Beşiktaş karşı karşıya

AJANSSPOR DIŞ HABER

Transferde önemli hamleler yaparak kadrosunu güçlendiren ve Avrupa'da ve Süper Lig'de başarılı bir şekilde yoluna devam eden Beşiktaş, için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Hedef yeniden Senegalli yıldız

İtalyan gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre Beşiktaş, Temmuz ayında transfer etmek için ilgilendiği Milan'ın Senegalli yıldızı Fode Ballo-Toure için tekrardan harekete geçti.

Son kez şansını deniyor

Haberde yer alan bilgiye göre; Beşiktaş, Milan ile anlaşmaya varılmasına rağmen 27 yaşındaki sol bekin ikna olmamasından dolayı gerçekleşmeyen transfer için son kez şansını deneme kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Duyurdular! Galatasaray'ın Zalewski alternatifi yine İtalya'dan...
Habere Git

Galatasaray'da devrede

Bugün İtalyan basınında çıkan haberlere göre kanat transferi için kolları sıvayan ve Zalewski'den olumsuz yanıt alan Galatasaray da futbolcu ile ilgilenen kulüpler arasında.

Geçen sezon performansı

Geride bıraktığımız sezonu İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki sol bek, Londra ekibi ile birlikte yalnız 8 maça çıkarken bu mücadelelerin sadece ikisinde ilk 11'de başladı.

Bu sezon maça çıkmadı

Tecrübeli sol ayak Milan'ın A Takım kadrosuna yazdırılmazken Serie C'de mücadele eden Milan II (U23) kadrosunda gözüküyor. Senegalli futbolcunun piyasa değeri 3 milyon Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler