Transferde devre arası sorunsalı! Büyük kulüpler...

09.12.2019 - 10:38 | Son Güncellenme: 09.12.2019 - 10:44

Transferde devre arası sorunsalı! Büyük kulüpler...

Süper Lig’de devre arası dönemde Beşiktaş ve Trabzonspor’un transfer yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Hem Beşiktaş hem de Trabzonspor’dan Ocak ayı için net mesajlar geldi. Trabzonspor transfer yapmayacak mı? Beşiktaş ocak ayında oyuncu alacak mı? Fenerbahçe ve Galatasaray’da durumlar nasıl? İşte detaylar…

Ahmet Nur Çebi kötü haberi verdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet  Nur Çebi, yaşadıkları mali zorluğa dikkati çekti ve taraftarlara kötü haberi verdi.

Çebi: ”Devre arası transfer yapamayacağız gibi görünüyor”

Çebi, “Taraftar hazırlıklı olsun UEFA'dan Avrupa'ya gitmemek için men kararı gelebilir. UEFA'ya gidemeyebiliriz. Herkes buna hazır olmalı. 2 transfere ihtiyacımız var. Santrfor ve orta saha 6 ya da 8 numara olabilir. Abdullah Avcı'nın bazı istekleri var ama TFF bize şu anda transfer yapamazsınız dedi. Devre arası transfer yapamayacağız gibi görünüyor" diye konuştu.

Abdullah Avcı yönetimle aynı paralelde buluştu

Ahmet Nur Çebi’nin yaptığı bu açıklamanın ardından gözler teknik direktör Abdullah Avcı’ya çevrildi. Avcı da kulübün menfaatlerinin öncelikli olduğunu dile getirdi. Zira bu ikilinin geride bıraktığımız günlerde transfer konusunu masaya yatırdığı öğrenildi.

Trabzonspor da transfer konusunda sıkıntılı

Benzer bir açıklama da Trabzonspor’dan geldi. Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, “Şu anki bütçemize göre futbolcu alamıyoruz. Kaynak arıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman da daha önce Ocak ayını işaret etmişti ama…

Hatırlanacağı gibi teknik direktör Ünal Karaman da transfer konusunda daha önce Ocak ayını işaret etmişti.

Ünal Karaman da Trabzonspor’un menfaatini düşünecek

Karaman, ”Kulübü bütçesel yöneten insanlar gelir gider dengesi yapıyorlar. Ama profesyonel alem içerisinde geçen seneden beri çok zorluk çektik. Zorlanıyorum gerçekten zorlanıyorum” demişti.

Yöneticiler ve teknik adamlar transfer konusunda mecburen hemfikir

Beşiktaş yöneticileri ile Abdullah Avcı aynı paralelde buluştu. Aynı şekilde Trabzonspor’da Ünal Karaman yönetimle aynı doğrultuda ilerleyecek.

Galatasaray’da Fatih Terim, Ocak ayı için vurgu yaptı ama…

Bu arada Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de Ocak ayını işaret eden teknik adamlardan biri. Deneyimli çalıştırıcı bir revizyonu işaret etse de UEFA ile yapılan anlaşmanın getirdiği kısıtlamalar var.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transfer için ne demişti?

Fenerbahçe’de ise Başkan Ali Koç,” İnanıyorum ki 2-3 takviye daha gerekecektir. Bunu yapacak imkanımız var mı bilmiyorum ama hocayla istişare halindeyiz” demişti.

Radyospor’a konuşan futbolcu menajeri Erk Toros: ”Ocak ayı çok hareketli geçmez”

Transfer döneminde en çok konuşulan paydaşlardan biri olan futbolcu menajerleri ise, ” Ocak ayında transferin çok hareketli geçeceğini düşünmüyorum. Kulüplerin ekonomik durumu ortada. Avrupa’daki oyuncuların bonservisi yüksek. Elbette transferler olacaktır ama yaz dönemindeki gibi olmayacaktır” yorumunu yapıyor.

TFF: Kulüpler dikkatli olmalı!

Başta TFF Başkanı Nihat Özdemir olmak üzere Yönetim Kurulu üyeleri de kulüplerin harcamalarına dikkat etmek zorunda olduğuna dikkati çekiyor. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler