Transferde büyük sürpriz! Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye...

13.08.2024 - 15:43 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 15:52

Orta saha bölgesine takviye yapmak için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın eski futbolcusu Mario Lemina'yı gündemine aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Transferde büyük sürpriz! Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye...

AJANSSPOR - HABER

Sezona Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı lacivertliler orta sahaya yapacağı takviye için listesindeki yıldızlar ile görüşmelerini sürdürüyor.

Sarı lacivertlilerin daha önce basına yansımayan önceki yıllarda Galatasaray forması giyen yıldız isim için harekete geçtiği ileri sürüldü.

Mario Lemina iddiası

A Spor'da yer alan habere göre, Wolverhampton'da forma giyen Mario Lemina'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor

Haberin detayında, sarı lacivertlilerin, İngiliz ekibiyle 1 yıllı sözleşmesi kalan 30 yaşındaki futbolcuyu makul bir bonservis ücretiyle transfer etmeyi hedeflediği iddia edildi.

Gabonlu oyuncunun ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı aktarıldı.

Kulübü yüksek bonservis ücreti istiyor

Tansferdeki tek engelin Wolverhampton'ın istediği yüksek bonservis ücreti olduğu belirtildi.Ancak yönetimin, sıkı pazarlıkla Lemina için istenen rakamları düşürmeyi planladığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin tek hedefinin kısa süre içinde Lemina transferini bitirerek yıldız isimle sözleşme imzalamak olduğu vurgulandı.

39 maçta 5 gol ve 1 asistle oynadı

Lemina geçtiğimiz sezon Wolverhampton'da toplam 39 maçta forma giydi. Başarılı oyuncu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistle oynadı.

1.84 boyundaki ismin güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Lemina, sakatlıklar sebebiyle istenen katkıyı sağlayamamıştı.

Lemina kariyerinde ise Southampton, Lorient, Marsilya, Nice, Juventus ve Fulham gibi takımlarda da ter dökmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler