Transfer tahtasını açan Bursaspor 4 oyuncuyu transfer etti

08.02.2022 - 15:05 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 14:32

Spor Toto 1. Ligde zor günler geçiren Bursaspor transfer tahtasını açtıktan sonra transferin son gününde 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Transfer tahtasını açan Bursaspor 4 oyuncuyu transfer etti

4 büyükler dışında Süper Lig'deki ilk şampiyon olan Bursaspor, Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma savaşı veriyor. Ligde 23 puanla 16. sırada yer alan yeşil beyazlılar transfer ettiği 4 futbolcuyla kadrosunu güçlendirdi.

Seleznyov'un alacağı ödenip transfer tahtası açılacak

Geçtiğimiz sezon başında Bursaspor'dan ayrılan Ukraynalı oyuncu Yevgen Seleznyov, yeşil beyazlı kulüpten alacağı olan 130 bin Euro'yu talep etti. Yönetim, Seleznyov ile ödeme konusunda anlaşmaya vardı. Transfer tahtası Uknaynalı futbolcuya ödeme yapıldıktan sonra kısa bir süre içinde açıldı.

İlgini Çekebilir
Son dakika | Fenerbahçe ile Antalyaspor Anlaştı! Transfer için evraklar hazırlanıyor
Habere Git

Yeni transferler imzayı attı

Kış transfer döneminin son gününde transfer tahtasını açmayı başaran yeşil beyazlılar João Pedro (sonraki satışının %50'si eski kulübü Pacos Ferreira'ya verilmek üzere) ve Enver Cenk Şahin ile 1,5 yıllık, Thievy Bifouma ile sezon sonuna kadar, Yusuf Türk ile kiralık olarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 

İlgini Çekebilir
Bursaspor, 2022'de ilk kez kazandı
Habere Git

3 genç oyuncusunu Trabzonspor'a sattı

Bursaspor'un 3 genç oyuncusu Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş devre arasında 29 milyon TL karşılığında Trabzonspor'a transfer olmuştu. 

Bursaspor'un ligdeki durumu

TFF 1. Lig'de kötü bir sezon geçiren Bursaspor, oynadığı 21 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Topladığı 23 puan ile ligin 16. sırasında yer alan Bursa, düşme potasındaki konumu ile taraftarlarını üzdü. Bursaspor, rakip kaleye 24 gol atarken, kendi kalesinde ise 31 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler