Transfer oluyor mu? Mesut Özil açıkladı!

29.03.2017 - 16:41 | Son Güncellenme: 29.03.2017 - 16:41

AJANSSPOR -  İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’de forma giyen ve adı yakın zamanda Fenerbahçe ile de anılan Türk kökenli Alman yıldız Mesut Özil, geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Bild’de yer alan habere göre ; Arsenal’de kalma ihtimali düşük görülen Mesut’un, kariyeriyle ilgili net karara henüz varmadığı dile getirildi.

“Kararımı sezon sonu vereceğim”

Topçular’ın en etkili isimlerinden biri olarak belirtilen Özil, en sağlıklı kararı sezonun bitiminde verecek. Özil, ”Kulübümle 1 yıl daha sözleşmem var. Futbolda her şeyin olması mümkün. Henüz kararımı vermedim. Sezon sonunda kariyerimle ilgili kararı vereceğim” ifadelerini kullandı.

Bundesliga’ya dönme fikrine nasıl bakıyor?

Daha önce Bundesliga’da Schalke 04 ve Werder Bremen formalarını giyen 28 yaşındaki futbolcu, Almanya Ligi’ne dönme fikrine de soğuk bakmıyor. Mesut Özil, böyle bir karara en çok annesinin mutlu olacağına dikkat çekti.

Bayern-Real eşleşmesi hakkında…

Öte yandan daha önce İspanya’da Real Madrid formasını giyen Mesut, Bayern Münih ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesini de, ”Kalbim Real Madrid diyor. Orada çok sevdiğim yakın arkadaşlarım var” şeklinde yorumladı.

Arsenal’de skora en çok katkı verenlerden…

İngiliz ekibi Arsenal’de bu sezon 31 maçta görev alan Mesut Özil, 9 kez rakip ağları sarsarken, 8 kez de asist yaptı. Mesut’un Arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihine kadar sürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler