Transfer için görüşmeler başladı! Beşiktaş'a Brezilyalı stoper

30.07.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 21:47

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Zenit forması giyen Robert Renan için resmi görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Transfer için görüşmeler başladı! Beşiktaş'a Brezilyalı stoper

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu bir hayli kötü tamamlayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek teselli bulmuştu. Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon öncesinde dikkat çeken bir yapılandırmaya girerek kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Rafa Silva, Ciro Immobile, Paulista ve Can Keleş transferlerini tamamlayan Kara Kartal, ünlü bir yıldız oyuncunun daha peşinde.

Beşiktaş'tan Robert Renan'a transfer kancası

Van Bronckhorst yönetimindeki siyah beyazlı ekip, Zenit'in yıldızını gözüne kestirdi. Ertan Süzgün'ün haberine göre; siyah beyazlı takım, Zenit forması giyen Robert Renan için resmi görüşmelere başladı.

Zenit'in Beşiktaş'tan talebi

Habere göre, Zenit'in oyuncu için beklentisinin 15 milyon Euro olduğu belirtildi. Bununla birlikte Beşiktaş'ın rakamı aşağı düşürüp ödeme planını da yıllara bölmek istediği aktarıldı.

Renan'ın performansı

20 yaşındaki Brezilyalı stoper, geçtiğimiz sezon Internacional'de kiralık olarak forma giydi. Brezilya temsilcisinde 29 maça çıkan Renan, 2 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler