Trabzonspor transferde Wout Weghorst'a kancayı taktı!

15.05.2024 - 09:59 | Son Güncellenme: 15.05.2024 - 10:13

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bu doğrultuda Bordo-Mavili kulüp için gündeme Beşiktaş'ın eski yıldızı Wout Weghorst geldi.

Trabzonspor transferde Wout Weghorst'a kancayı taktı!

AJANSSPOR HABER

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Trabzonspor, forvet arayışlarını sürdürürken gündeme Beşiktaş'ın eski Hollandalı futbolcusu Wout Weghorst geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da ilk hedef Onuachu

Haberde Trabzonspor'un forvet transferinde ilk hedefinin Paul Onuachu olduğu kaydedildi. Ancak Nijeryalı'nın yüksek bonservis ücreti bu transferi zora sokuyor. Onuachu'nun bonservisini elinde bulunduran Southampton'ın kapıyı 15 milyon Euro'dan açtığı kaydedildi.

Avcı'nın gönlündeki isim Weghorst

Paun Onuachu'nun ardından ilk tercih edilecek ismin ise Wout Weghorst olduğu ifade edildi. Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı'nın, bu transferde istekli olduğu belirtildi.

Fırtına'da diğer adaylar

Trabzonspor'da diğer forvet adaylarının ise Leicester City forması giyen Kelechi Iheanacho ve Dinamo Zagreb'in Hırvat golcüsü Bruno Petkovic olduğu yazıldı.

Iheanacho'nun İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona ererken, Petkovic 2025 yılına dek Zagreb formasını terletecek.

Wout Weghorst'un sezon performansı

Bu sezon Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen Wout Weghorst, 29 maçta forma giydi ve 7 gol, 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler