Trabzonspor'un listesindeydi! Rangers FK'dan James Tavernier açıklaması

20.07.2024 - 21:56 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 00:36

Transfer haberleri. İskoçya Ligi takımlarından Rangers FK, Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği James Tavernier ile ilgili bir açıklama yaptı. Detaylar.

Trabzonspor'un listesindeydi! Rangers FK'dan James Tavernier açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren ve İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers FK'da forma giyen James Tavernier için kulübüne teklif yapan ve ret cevabı alan Trabzonspor ısrarını sürdürüyor.

Trabzonspor, James Tavernier için yeni teklif yapacak

Ajansspor'dan İsa Kethüda'nın Daily Record sitesinden derlediği habere göre; Bordo-Mavili takımın, İskoç ekibinde forma giyen 32 yaşındaki sağ bek futbolcu için yeni bir teklif daha yapacağı belirtildi.

Alex Rae açıklama yaptı

Rangers FK'da teknik direktör Philippe Clement'in yardımcısı Alex Rae, Manchester United'a 2-0 mağlup oldukları hazırlık maçı sonrası James Tavernier'e gelen transfer teklifleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"Transferde adı birçok kez geçti, çok söylenti var"

Rae, "Tavernier'in burada olduğu süre içerisinde spekülasyonlar her zaman oldu. Transferde adı birçok kez geçti, çok söylenti var. Biz sadece olup biteni ele alıyoruz. James Tavernier burada yaptığımız için bir parçası ve umarım bu böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

"Teklifin ne olduğunu bilmiyorum"

Trabzonspor'un teklifinin reddedilmesi üzerine Rae, "Açıkçası teklifin ne olduğunu bilmiyorum. Bu benim maaşımın biraz üzerinde. Benim için bu kulüpte olmak hayati önem taşıyor. İleride bekleyip neler olacağını hep birlikte göreceğiz. O takımın hala önemli bir parçası" diyerek sözlerini tamamladı.

Rangers FK performansı

Rangers FK ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2026 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki sağ bek, İskoç kulübüyle çıktığı 460 karşılaşmada 125 ve 129 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Sağ bek dışında stoper, orta saha sağ, sol bek ve önlibero pozisyonlarında da görev yapabilen başarılı oyuncu daha önce Newcastle United, Rotherham, Carlise United, Wigan, Bristol City, Gateshead, S. Wednesday, MK Dons ve Shrewsbury formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler