Trabzonspor'da flaş Paul Onuachu gelişmesi! Yeni bir fırsat...

02.06.2024 - 11:29 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 11:39

Trabzonspor'un kiralık sözleşmesi sona eren Nijeryalı golcü Paul Onuacha'yı yeniden kadrosuna katabilmek için yeni bir fırsat doğduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Trabzonspor'da flaş Paul Onuachu gelişmesi! Yeni bir fırsat...

AJANSSPOR - HABER

İngiliz ekibi Southampton, Trabzonspor’un kiralama teklifini reddederek 15 milyon Euro bonservis bedeli talep etmişti. Trabzonspor’da bu bedeli karşılamayacağını belirtince transfer de çıkmaza girmişti. 

Yeni bir fırsat

Bordo mavili kulüple olan kiralık sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki forvet için Trabzonspor’a yeniden bir transfer fırsatı doğabileceği kaydedildi.

Satın alma teklifi gelmedi, yeniden Trabzonspor'a kiralanabilir

61Saat'te yer alan habere göre; şu anda Dünya Kupası elemeleri nedeniyle Nijerya milli takımında bulunan Onuachu için Southampton'a herhangi bir teklif gelmediği kaydedildi. 

Transfer döneminde her hangi bir kulüp Sounthampton’a 15 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemeyi kabul etmezse, Trabzonspor’un Onuachu’yu yeniden kiralayabileceği kaydediliyor. 

Onuachu, Trabzonspor'da oynamak istiyor

Onuachu’nun da Trabzonspor’da mutlu olduğunu ifade etmesi bordo - mavililer açısından bir koz olarak dile getirilirken, Nijeryalı oyuncuya Avrupa’dan gelecek teklifler bu transferde belirleyici rol oynayacak. 

Southampton'ın planları

Southampton teknik direktörü Russel Martin’in, Nijeryalı golcüyü gelecek sezon kadroda düşünmediği ingili basınında da yer aldı. İngiliz kulübü, Onuachu’nun Trabzonspor’da gösterdiği etkileyici performansı bir pazarlama taktiği olarak kullanarak Nijeryalı oyuncuyu bonservisle göndermeyi planladığı kaydedildi.

25 maçta 17 gol kaydetti

Trabzonspor formasıyla 25 maça çıkan 2.01 boyundaki Nijeryalı yıldız, bu karşılaşmalarda 17 kez fileleleri havalandırarak bu sezon bordo mavili takımın en golcü ismi olmayı başarmıştı. 4 kez de gol pası veren Onuachu'nun güncel piyasa değere ise 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.  

Senin için hazırladığımız haberler