Yusuf Yazıcı'nın Menajeri Adem Cebeci: "Yusuf CSKA'yı Özlüyor" | Transfer Haberleri

05.10.2022 - 09:40 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 09:49

Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor forması giyen Yusuf Yazıcı için menajeri Adem Cebeci'den flaş açıklama geldi. Cebeci, "Yusuf CSKA'yı özlüyor" dedi.

Yusuf Yazıcı'nın Menajeri Adem Cebeci: "Yusuf CSKA'yı Özlüyor" | Transfer Haberleri

Trabzonspor'un Fransız temsilcisi Lille'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Yazıcı ile ilgili menajeri Adem Cebeci'den flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Menajerinden CSKA açıklaması

Akşam'da yer alan habere göre; bordo-mavili takımda kiralık oynayan Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Rus basınına açıklamalar yaptı. Sözleşmesi Lille'de bulunan oyuncuyu yeniden Rusya'da görmek isteyen CSKA taraftarına mesaj veren Cebeci şu ifadeleri kullandı:

İlgini Çekebilir
TFF'de 3 önemli isim gönderildi
Habere Git

"Takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyor"

"Yusuf, doğduğu şehre, evine döndü, bundan dolayı mutlu. Trabzonspor taraftarı olduğu takım. Hafif bir sakatlığı vardı, şimdi geri döndü. Takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyor. 

"Yusuf, CSKA'yı özlüyor"

CSKA'yı özlüyor, bu kulübün kalbinde özel bir yeri var. Maçlarını her zaman takip ediyor. Dönebilir mi? Kim bilir. 

"Umarım tekrar yollarımız kesişir"

Rusya'yı çok sevdik ve bu harika yer sonsuza dek kalbimizde kalacak. Umarım her şey normale döner ve Rus takımları tekrar UEFA himayesindeki turnuvalara katılabilir. Umarım tekrar yollarımız kesişir.

İlgini Çekebilir
Aslan'dan transfer harekatı! 3 oyuncu....
Habere Git

Yusuf Yazıcı'nın CSKA Moskova performansı

Bilindiği üzere, milli futbolcu geçen sezonun ikinci yarısını CSKA Moskova'da kiralık olarak geçirmiş ve çıktığı 12 maçta 8 gol, 2 asist ile oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler