Hull City, Enis Bardhi'yi Transfer Listesine Aldı

27.05.2023 - 10:19 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 10:46

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Enis Bardhi'ye İngiltere Championship'ten Hull City talip oldu. İşte detaylar.

Hull City, Enis Bardhi'yi Transfer Listesine Aldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Enis Bardhi'yi, bir İngiliz kulübü kadrosuna katmak istiyor. İşte bu sezon istediği performansı gösteremeyen ve gidecek oyuncular listesinde yer aldığı iddia edilen Kuzey Makedonyalı oyuncuyla ilgilenen takım...

Hull City'de gündem Enis Bardhi

Fanatik'te yer alan habere göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Trabzonspor forması giyen Enis Bardhi'yi gündemine aldı. 

Hücum hattına gelecek sezon takviye yapmak isteyen Hull City'nin Makedon on numara ile ilgilendiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!
Habere Git

Bu sezonki performansı

11 Ağustos 2022 tarihinde İspanyol kulübü Levante'den 3 milyon Euro karşılığında transfer edilen Enis Bardhi, bu sezon forma giydiği 39 karşılaşmada 6 gol kaydetti.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan ve Shkupi altyapısında futbola başlayan 27 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Brondy I U19, Prespa Birlik, Ujpest FC ve Levante gibi takımların da formalarını giydi.

Enis Bardhi'nin bordo-mavili takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Alpaslan CV'lik gol attı, Eyüp, Sakarya'yı geçti
Habere Git

Trabzonspor'da Nenad Bjelica hedefi belirledi!

Karagümrük galibiyetiyle rahat nefes alan Nenad Bjelica, ligde kalan son 3 haftada 4’lü savunmayla maçlara çıkacak. Oyuncuları farklı mevkilerde denemeyi bırakacak olan Hırvat çalıştırıcı, ideal 11’i kullanacak. Giresunspor, Alanyaspor ve Başakşehir karşılaşmalarından 9 puan hedefleyen tecrübeli hoca, ligi olabildiğince iyi noktada tamamlamayı hedefliyor.

5. sıradaki Başakşehir ile arasında 2 puan fark bulunan Trabzonspor, ilk 5 potasında sezonu bitirmek amacında. Bjelica, kalan 3 maçı da kazanarak aynı zamanda camianın ve taraftarın güvenini kazanmak istiyor. Salı günü Giresun’a konuk olacak Karadeniz ekibi, sonrasında Alanyaspor’u ağırlayacak. Son maç Başakşehir ile deplasmanda.

Senin için hazırladığımız haberler