Göztepe, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş'i Transfer Etti!

30.06.2023 - 17:41 | Son Güncellenme: 30.06.2023 - 18:28

TFF 1. Lig ekipleriden Göztepe, transfer çalışmalarını sürdürürken Trabzonspor'un 19 yaşındaki oyuncusu Taha Altıkardeş'i kadrosuna kattı. Detaylar...

Göztepe, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş'i Transfer Etti!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1'inci Lig'de transfer döneminde Kasımpaşa'dan stoper Tarkan Serbest ve Altınordu'dan sol bek Ali Dere ile resmi sözleşme imzalayan Göztepe, Trabzonspor'un 19 yaşındaki oyuncusu Taha Altıkardeş'i  transfer ettiğini açıkladı. Detaylar...

Trabzonspor'un, Göztepe hisselerinin 70'ini elinde bulunduran Sport Republic şirketinin yönettiği Southampton'dan Mislav Orsic'i transfer etmesi üzerine genç oyuncusu Taha Altıkardeş'i sarı-kırmızılılara bonservisiyle birlikte verdi. Trabzonspor'un Bursaspor'dan renklerine bağladığı genç stoper geçen sezon Süper Lig'de 3 maçta bordo-mavili formayı giydi.

Danimarka'da Midtjylland'da takım sorumlusu olarak göreve getirilen ve takımı uluslararası başarıya ulaştıran 40 yaşındaki iş insanı, kulübü şampiyon yaparak, Avrupa arenasına çıkarmış ve rotayı İngiltere'ye çeviren Ankersen ilk olarak Brentford'ta görev almıştı. 

 Brentford'u yaklaşık 6 yıl boyunca yöneten Ankersen, kulübü 74 yıllık tarihinde ilk kez Premier Lig'e çıkarmıştı. 

İngiltere'de 2021 yılında Sport Republic adlı bir spor fonunun kurucu ortaklarından olan Ankersen'in, çok kısa süren bir futbolculuk geçmişi de bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler