Trabzonspor'dan son anda ayrılmıştı! Yeni kulübü belli oldu

19.07.2024 - 19:54 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 20:01

Serbest kalma maddesinin geçerliliğini kaybetmesine 5 dakika kala sözleşmesini tek taraftlı feshederek Trabzonspor'dan ayrılan Thomas Meuiner'nin yeni takımı belli oldu.

Trabzonspor'dan son anda ayrılmıştı! Yeni kulübü belli oldu

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Thomas Meunier, sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesinin geçerliliğini kaybetmesine 5 dakika kala kulübe mail atarak sözleşmesini tek taraflı fehsetmişti. Belçikalı oyuncunun yeni takımı belli oldu.

Ligue 1'e geri döndü

Daha önce 4 sezon boyunca Fransa'da PSG formasıyla mücadele eden Meunier, Ligue 1 ekiplerinden Lille ile resmi sözleşme imzaladı.

2 yıllık sözleşme imzaladı

Lille'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağ bek pozisyonunda oynayan tecrübeli futbolcu ile 2026 yılının Haziran ayına kadar sözleşme yapıldığı açıklandı.

Trabzonspor dava açtı

Trabzonspor Başkanı geçtiğimiz günlerde Meunier ile ilgili: "Thomas Meunier ile yaptığımız anlaşma sırasında, burada anlatamayacağım ailevi sebepler nedeniyle ailesinin bulunduğu yerde bir takıma transfer olursa anlayış göstereceğimizi belirtmiştik. Bu takım her kimse, Trabzonspor'la temasa geçecek. Bu maddeyi eklemiştik ama dün gece, sürenin dolmasına 5 dakika kala bizi çok üzen bir mail gönderdi. Bize, 23.55 civarında sözleşmesini tek taraflı şekilde sonlandırdığını bildirdi. Ben de avukatlara talimat verdim, hukuki anlamda haklarımızı kullanacağız. Kendisine ve gideceği kulübe dava açacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler