Kasımpaşa, Trabzonspor’dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Taksitini Aldı

30.12.2022 - 22:37 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 22:49

Süper Lig ekibi Trabzonspor, Kasımpaşa'ya iki isim için ödemeye yaptı. Bordo-Mavililer Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın taksitini ödedi. Detaylar...

Kasımpaşa, Trabzonspor’dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Taksitini Aldı

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, sezon başında İstanbul ekibi Kasımpaşa'dan transfer ettiği Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'a ait ödenmemiş taksitini yatırdı. Detaylar...

Avukatlar ödemeyi aldı

Kasımpaşa, Trabzonspor’dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat transferlerine ilişkin ilk taksitin bakiye kısmı olan 35 milyon TL bedeli bugün itibariyle avukatı aracılığıyla tahsil etti. 

Haciz koyulmuştu

Daha önce de yine aynı taksite ilişkin Trabzonspor’un UEFA gelirlerine 22.3 milyon TL haciz konduğu bildirilmişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor milli yıldız için teklif yaptı!
Habere Git

Eren Elmalı 1 gole katkı sağladı

Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Eren Elmalı, Bordo-Mavili formayla Süper Lig'de 14 karşılaşmada forma giydi. Elmalı, 1 asist yapma başarısı gösterdi. Avrupa Ligi'nde 6 karşılaşmada görev alan Eren Elmalı, gol ve asist katkısı veremedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 karşılaşmada görev alan Elmalı, gol ve asist katkısı vermezken Süper Kupa maçında ise 1 maçta görev aldı. Eren Elmalı, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında ise 2 karşılaşmada sahaya çıktı. Türkiye A Milli Takım'a davet edilen genç oyuncu bu sezon 4 karşılaşmada görev aldı. Toplam milli takım formasını ise 6 defa giydi.

Gol katkısı yok

Trabzonspor'un Kasımpaşa'dan transfer ettiği bir diğer isim Doğucan Haspolat, Bordo-Mavililerle bu sezon Süper Lig'de 5 karşılaşmada forma giydi. Genç oyuncu gol ve asist katkısı veremezken 1 sarı kart gördü. Avrupa Ligi'nde ise 1 karşılaşmada forma giydi ve gol katkısı veremedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Edin Visca şoku
Habere Git

Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 karşılaşmada görev alan Doğucan, gol ve asist katkısı veremedi. Bordo-Mavili formayla Süper Kupa maçında da görev aldı. Genç oyuncu Trabzonspor'a transfer olmasıyla Süper Kupa'yı kazanmayı başardı. 

Senin için hazırladığımız haberler