Trabzonspor'dan iki transfer için Belçika ve Fransa çıkarması

30.05.2024 - 18:45 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 19:17

Trabzonspor yönetimi transfer için düğmeye bastı. Bordo-Mavililer, bir santrfor ve bir on numara transferini bitirmek için Belçika'ya çıkarma yaptı.

Trabzonspor'dan iki transfer için Belçika ve Fransa çıkarması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte Trabzonspor yönetimi gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Bordo-Mavili yönetimden bir yönetici bu doğrultuda önce Belçika'ya, ardından Fransa'ya çıkarma yapacak. İşte detaylar...

Trabzonspor'da santrfor hedefi Yaremchuk

TRT Spor'da yer alan habere göre; Trabzonspor'da bir yönetici, Roman Yaremchuk'u transfer etmek için Belçika'da Club Brugge yöneticileriyle bir araya geldi.

Bonservisi Club Brugge'un elinde olan Ukraynalı golcü, geçtiğimiz sezon La Liga ekiplerinden Valencia'da kiralık olarak forma giymişti.

Yaremchuk, İspanyol ekibinde 34 maçta forma giyerek 8 gollük performans gösterdi.

Bordo-Mavililerin ikinci kancası Muhammed Cham

Haber detayında Trabzonsporlu yöneticinin Belçika'nın ardından bir sonraki durağının da Fransa olacağı kaydedildi. Bordo-Mavililerin burada transfer hedefinin ise 23 yaşındaki on numara Muhammed Cham olduğu ifade edildi.

Ligue 1 ekiplerinden Clermont Foot 63'ün formasını giyen Cham ile el sıkışan Trabzonspor, oyuncunun kulübünü istediği rakamlara ikna etmek için çabalıyor.

Muhammed Cham, geçtiğimiz sezon Ligue 1 ve Fransa Kupası'nda toplamda 35 maçta forma giyerek, 8 gol ve 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler