Trabzonspor'dan Fransız forvete teklif!

11.09.2024 - 12:11 | Son Güncellenme: 11.09.2024 - 12:20

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Fransa Ligi'nde Lens'te forma giyen forvet oyuncusu Wesley Saïd ile ilgileniyor. İşte detaylar.

Trabzonspor'dan Fransız forvete teklif!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdüren Trabzonspor, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına da devam ediyor.

Paul Onuachu transferinden henüz olumlu bir geri dönüş alamayan ve son olarak Clermont'tan Muhahmed Cham, Braga'dan da Simon Banza'yı transfer eden bordo-mavili takım, rotasını bir kez daha Fransa'ya çevirdi.

Wesley Saïd için teklif yapıldı

Fransız basınında yer alan iddialara göre Karadeniz temsilcisinin, Lens'te forma giyen forvet oyuncusu Wesley Saïd için 3 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer açıklaması! Kanadalı yıldızla sözleşme imzalandı...
Habere Git

Lens transfere sıcak bakıyor

Lens kulübünün Fransız forvet oyuncusunun transferine mali durum nedeniyle sıcak baktığı ancak 6 ila 7 milyon Euro arası bir bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Lens performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Wesley Saïd, görev aldığı 82 karşılaşmada 21 gol ve 4 asist kaydetti.

Sezona iyi başladı

Bu sezona da iyi başlayan Fransız futbolcu çıktığı 4 maçta 2 gol ile oynadı.

İlgini Çekebilir
İsmet Taşdemir: "4 büyük kulüple Anadolu takımları arasında makas çok açıldı"
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Futbola Rennes altyapısında başlayan Wesley Saïd, sırasıyla Stade Laval, Dijon ve Toulouse formalarını giydi. 29 yaşındaki futbolcu Fransa'nın alt yaş kategorilerinde de 38 maça çıkıp, 13 gol kaydetti.

Piyasa değeri 4 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan forvet oyuncu, sol kanat ve sağ kanat pozisyonlarında da görev yapabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler