Cömert Küce'den FIBA'ya gönderme: "Bizim belirlemediğimiz bir maç oynandı!"

15.09.2024 - 16:55 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 17:07

Trabzonspor Basketbol Genel Menajeri, TBL ilk haftasında Kapaklı Spor'a deplasmanda kaybettikleri karşılaşma sonrası FIBA'ya ağır göndermelerde bulundu.

Cömert Küce'den FIBA'ya gönderme: "Bizim belirlemediğimiz bir maç oynandı!"

AJANSSPOR HABER

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi ilk haftasında Kapaklı Spor'a deplasmanda 77-66 mağlup olan Trabzonspor Basketbol Takımı'nda Genel Menajer Cömert Küce, karşılaşma sonrası X sosyal medya hesabından flaş açıklamalarda bulundu.

FIBA'ya gönderme

FIBA'nın kararlarını eleştirerek sözlerine başlayan Küce, FIBA'nın koyduğu saçma sapan bir yasak yüzünden şartları bizim belirlemediğimiz bir maç oynandı.

"Bir tarihten sonra kaybetmeyeceğiz ve lige çıkacağız"

Daha hazır olmadığımız gerçeğini de kabul ederek belirtiyorum bunu. Kazanacağız kaybedeceğiz, eksiklerimizi tamamlayacağız ve bir tarihten sonra kaybetmeyeceğiz ve lige çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Yabancılar forma giyemedi

Trabzonspor Basketbol takımının, eski dernek statüsünde yer alan ve kapatılan Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği'nin FIBA'da 13 dosyasının bulunduğu ve bu nedenle bordo-mavili takımın yeni yabancı transferleri Ty Gordon ve Jordan Skipper-Brown'ı bugünkü Kapaklı Spor karşılaşmada oynatamadığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler