Trabzonspor'dan Demirören'e büyük protesto!

17.02.2019 - 16:15 | Son Güncellenme: 17.02.2019 - 19:15

Trabzonspor'dan Demirören'e büyük protesto!

 Hakem kararlarına dövizli tepki

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında kendi evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Trabzonsporlu taraftarlar, son haftalardaki hakem hatalarına tepkilerini sürdürdü. Bordo-mavili taraftarlar, siyah kartonlar üzerine 'yeter artık' yazılı dövizler açarak hakem hatalarına tepki gösterdi.

Maç öncesi Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşılaşma öncesi Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda yemekte buluştu. Her iki tarafın da birbirine başarılar dilediği yemekte, müsabaka anısına Aytemiz Alanyaspor yönetimine telkari kaplama plaket hediye edildi.

Maçın başlamada düdüğünün öncesinde Bordo-Mavili taraftarlarda TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e çok sert tepki gösterildi. 

 

Hakem kararlarına tepki gösteren binlerce Trabzonspor taraftarı siyah kartonlarda "Yeter artık" yazılı dövizleri kaldırdı.

 

Ayrıca tribünlerden toplu bir şekilde "Yeter Yıldırım Demirören" tezahuratları yapıldı ve Demirören istifaya davet edildi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler