Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Okay Yokuşlu'nun menajeri ile görüşmeler başladı

08.07.2024 - 11:28 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 11:39

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan milli futbolcu Okay Yokuşlu için siyah beyazlıların ezeli rakibi Trabzonspor devreye girdi. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! Okay Yokuşlu'nun menajeri ile görüşmeler başladı

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor ezeli rakibi Beşiktaş'a eski yıldızıyla transfer çalımı atmaya hazırlanıyor. Bordo Mavililer, Beşiktaş'ın da ısrarla istediği West Bromwich forması giyen milli oyuncu Okay Yokuşlu için girişimlere başladı. 

Menajeriyle temasa geçildi

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trabzonspor yönetimi Okay Yokuşlu'nun menajeriyle temasa geçti. 

Menajeri Beşiktaş'ın ilgisini dogrulamıştı

30 yaşındaki oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Okay için Süper Lig'den bazı takımlarla görüşme halindeyiz ancak Beşiktaş dahil hiçbir takımla anlaşmadık. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz." ifadelerini kullanmıştı. 

EURO 2024'te mücadele etti

EURO 2024 A Milli Takım formasıyla başarılı bir perforsans sergileyen Okay Yokuşlu'nun kulübü West Bromwich Albion ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Milli futbolcu 2015-2018 yılları arasında Trabzonspor forması giymişti.

48 maçta forma giydi

Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösterilen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu geride kalan sezonda West Bromwich ile 48 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler