Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı heyecanı! Kulisler hareketlendi...

23.12.2021 - 14:53 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 15:01

Yusuf Yazıcı'nın Trabzon'a gelmesi transfer kulisleri hareketlendirirken, bu gelişme bordo mavili taraftarlarda büyük heyecana neden oldu. Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

 Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı heyecanı! Kulisler hareketlendi...

Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a transfer olacak mı?

2019-2020 sezonu başında 17.5 milyon euro ve Edgar Ie'nin bonservisi karşılığında Fransa'nın Lille kulübüne transfer olan Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a geri dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

Geçen sezon şampiyon yaptı, bu sezon forma bulamıyor

Geçen sezon yaşanan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan bu sezon ise teknik direktör değişikliğiyle nereydeyse formayı unutan yıldız futbolcunun Trabzon'a gelişi Trabzonspor taraftarını heyecanlandırdı.

Twitter'da TT oldu

Hakkında Lille'den ayrılmak istediği yönünde haberler çıkan Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a dönmek istediği iddia edilirken, yaşanan bu gelişmeler genç yıldızı sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına soktu.

Trabzonspor taraftarı dönmesini istiyor

Trabzonspor taraftarları sosyal medyada Yusuf Yazıcı'nın geri dönmesini istedikleri yönünde bir çok paylaşımda bulundu. Az sayıda taraftar ise Lille'de oynamadığı için maç eksiği olan Yusuf Yazıcı'nın şu an Trabzonspor'da da formak bulmakta zorlanacağını ve bu durumun takımın ahengini bozucağı gerekçesiyle bu transfere karşı çıkıyor.

24 yaşındaki Yusuf Yazıcı'nın Trabzon'a geldikten sonra köyüne giderek dinlenmeye çekildiği ve Trabzonspor Kulübü'nden hiçbir yetkiliyle temasının olmadığı öğrenildi.

Yönetim Avcı isterse görüşecek

Trabzonspor yönetiminin de teknik direktör Abdullah Avcı'dan bir talep gelmesi halinde eski futbolcuları ile bir transfer görüşmesi yapabileceği de gelen haberler arasında.

Lille ucuza bırakmak istemiyor

Fransız ekibi Lille'in de 17,5 milyon euroya transfer ettiği Yusuf Yazıcı'yı daha aşağı bir fiyata bırakmayı istemediği ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler