Trabzonspor'da yol ayrımı! Sözleşmesi feshediliyor

31.07.2024 - 11:48 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 11:53

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını düşürmek için fesih yoluna gitmeye kararı verdi. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da yol ayrımı! Sözleşmesi feshediliyor

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Abdullah Avcı liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Türkiye'de transferdeki en hareketli kulüplerden biri oldu. Yıldızları bir bir Trabzon'a getiren Bordo-Mavililer, şimdi yabancı oyuncu sayısındaki fazlalık sebebiyle yol ayrımına girdi.

Fountas'ta yol ayrımı

61 Saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor, geçtiğimiz yıl D.C. United'dan kadrosuna kattığı Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas ile yollarını ayırmayı planlıyor. Fountas'ın menajerinin geçtiğimiz gün bu sebeple kulübe davet edildiği kaydedildi.

Fesih kararı

Haber detayında Trabzonspor'un, Yunan yıldıza kendisine yeni bir kulüp bulması için süre tanıdığı ancak oyuncunun sonuç alamadığı belirtildi. Karadeniz ekibinin yeni yabancı transferlerin önünü açabilmek adına Fountas'ın sözleşmesini feshedeceği ifade edildi.

Yabancı sayısı

Trabzonspor'un güncel kadrosundaki yabancı sayısı 16'ya dayanmış durumda. Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yabancı kuralı sebebiyle yeni sezonda takımlar 14 yabancı oyuncuyu kadrosuna ekleyebilecek. İlk 11'de ise yabancı kısıtlaması olmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler