Trabzonspor'da Hedef Lamine Diack | Transfer Haberleri

07.05.2023 - 09:25 | Son Güncellenme: 07.05.2023 - 09:30

Transfer haberleri... Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. İşte Bordo-mavili takımın listesindeki isim.

Trabzonspor'da Hedef Lamine Diack | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında pazartesi günü MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzonspor, Lamine Diack ile ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Karadeniz temsilcisi, MKE Ankaragücü takımında forma giyen orta saha oyuncusu Lamine Diack ile ilgileniyor.

Performansıyla herkesin dikkatini çekti

Sezon başında Ankaragücü’nün 500 bin Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu, gösterdiği performansla herkesin dikkatini çekti. 

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Beşiktaş'a övgü: "Domine ederek kazandı!"
Habere Git

Ankaragücü’nün Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u elediği karşılaşmanın da yıldızlarından biri olan Diack, dinamizmi, güçlü fiziği ve dripling özellikleriyle öne çıkıyor.

Maç sonu Diack görüşmesi

Karadeniz ekibi, yarın Akyazı’da oynanacak Ankaragücü maçının ardından Başkent temsilcisinin yöneticileriyle Diack transferini görüşmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin hakkı yok

3 yıl daha kontratı bulunan genç yıldızın bonservis maliyeti konusunda nabız yoklanacak. İddiaların aksine oyuncunun kontratında Fenerbahçe için herhangi bir geri alma maddesi bulunmazken, Diack’ın satış hakkı tamamen Ankaragücü Kulübü’nde... 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe kritik virajda! Rakip Giresunspor...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Lamine Diack, bu sezon forma giydiği 22 lig maçında 2 gol atarken, Türkiye Kupası’nda da 5 karşılaşmada görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler