Trabzonspor'da transfer yağmuru! John David Lundstram imzayı attı

25.06.2024 - 19:00 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 19:35

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan yönetimi, Borna Barisic'in ardından Rangers'tan İngiliz ön libero John David Lundstram'ın transfer edildiğini açıkladı.

Trabzonspor'da transfer yağmuru! John David Lundstram imzayı attı

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-Mavili kulüp, Borna Barisic'in ardından bir futbolcuyu daha kadrolarına kattıklarını açıkladı.

John David Lundstram Trabzonspor'da!

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan yönetimi, İskoçya Ligi temsilcisi Rangers'tan John David Lundstram'ın transfer edildiğini açıkladı. Kulüp, Lundstram için "Hoş geldin" mesajı paylaştı.

3 yıllık sözleşme

Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildiride, "Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu John David Lundstram ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlamıştır" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Ertuğrul Doğan bir transfer daha duyurdu!
Habere Git

İşte Lundstram'ın maliyeti

Açıklamanın devamında, "Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 500.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,8'i oranında ödeme yapılacaktır" denildi.

Lundstram'ın performansı

2023/24 sezonunda 53 maça çıkan Lundstram, 2 gol, 8 asist kaydetti. 30 yaşındaki ön libero 5 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler