Trabzonspor'da Onuachu şaşkınlığı! Şaka gibi olay...

17.01.2024 - 14:58 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 15:03

Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Umar Sadiq'in yerine milli takıma çağrılmıştı. Dün yaşanan gelişme ise şaşkınlık yarattı.

Trabzonspor'da Onuachu şaşkınlığı! Şaka gibi olay...

AJANSSPOR - HABER

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Nijirya Milli Takımı'nda Umar Sadiq sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmış yerine Trabzonspor'dan Paul Onuachu davet edilmişti. Ancak yaşanan bir gelişme bordo mavili taraftarları büyük şaşkınlığa uğrattı. 

Sakat denmişti, maç kadrosuna alındı

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartılan 26 yaşındaki futbolcu Umar Sadiq, Real Sociedad'ın bugün İspanya Kral Kupası'nda Osasuna ile oynayacağı maçın kadrosuna alındı. 

Taraftarlar isyan etti

Yaşanan bu gelişme sonra Trabzonspor taraftarları sosyal medyada yaptıkları yorumlarla duruma isyan etti. Bordo mavili taraftarlar, "Madem Sadiq sakat değildi ve oynayabilecek durumdaydı, neden bizim forvetimiz boşu boşuna Afrika Kupası'na gitti." yorumunda bulundu.

En az 3 maç daha forma giyemeyecek

Trabzonspor'da Nijerya Milli Takımı'na çağrılan Peul Onuachu, Trabzonspor'un Antalyaspor ile oynadığı lig maçında forma giyemeyecek. Yıldız futbolcu, bordo mavili takımın Türkiye Kupası'nda Manisa FK ile oynayacağı karşılaşmanın yanı sıra ligde bu hafta sonu oynayacağı Galatasaray derbisinde ve sonraki hafta Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmalarda forma giymeyecek. 

6 maça çıkabilir

ijerya Milli Takımı'nın turnuvada ilerlemesi halinde 3 maç daha kaçırma ihtimali var. İşte o maçlar

Kasımpaşa / (Nijerya son 16 turuna kalırsa)
Beşiktaş (D) / (Nijerya çeyrek finale kalırsa)
Hatayspor / (Nijerya finale kalırsa)

Senin için hazırladığımız haberler