Trabzonspor'da iki ayrılık! Yunus Mallı ve Abdülkadir Parmak imza atıyor

26.07.2022 - 16:56 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 17:11

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi yaşanan ayrılıklara iki isim daha ekleniyor. Yunus Mallı ve Abdülkadir Parmak yeni takımlarına imza atmak için İstanbul ve Gaziantep'e gitti.

Trabzonspor'da iki ayrılık! Yunus Mallı ve Abdülkadir Parmak imza atıyor

Yeni sezon öncesi teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği oyunculardan Yunus Mallı ve Abdülkadir Parmak yeni takımlarına imza atıyor. 

Yunus Mallı, Kasımpaşa için İstanbul'a gitti

61Saat'te yer alan habere göre; bordo mavili takımın kamp kadrosunda yer almayan ve kendisine takım bulmak için transfer görüşmelerini sürdüren Yunus Mallı, Kasımpaşa'ya transfer oluyor.

 

Haberde, 30 yaşındaki futbolcu, İstanbul ekibi Kasımpaşa ile geçtiğimiz hafta yaptığı görüşmelerden sonuç alamadığı ve bugün sözleşme görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a gitti. Kasımpaşa ile tekrar masaya oturacak olan Yunus Mallı’nın İstanbul ekibiyle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Abdülkadir Parmak da imza için Gaziantep'e gitti

Öte yandan kendisine takım arayan bir başka futbolcu olan Abdülkadir Parmak da Gaziantep FK ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Kayserispor'da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcu sözleşme imzalamak üzere bugün Gaziantep'e gitti.

Abdülkadir Parmak, Gaziantep FK'da 1 sezon kiralık olarak forma giyecek.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un yurt dışı kampı sona erdi
Habere Git

Yunus Mallı 1,5 sezonda 23 maç oynadı

Güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan deneyimli orta saha oyuncusunun Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda bitiyor. Yunus Mallı 1,5 sezonluk süreçte bordo mavili formayı 23 maçta giyerken gol veya asist kaydedemedi.

Abdülkadir Parmak'ın iki yıl sözleşmesi var

Trabzonspor ile olan sözleşmesi 2024 Haziran ayı sonunda bitecek olan Abdulkadir Parmak ise geçtiğimiz sezon 6'sı Trabzonspor, 17'si Kayserispor'da olmak üzere toplam 23 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler