Transfer Haberleri | Trabzonspor, Jaloliddin Masharipov İle İlgileniyor

10.08.2023 - 11:11 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 11:26

Trabzonspor, Mislav Orsic'in yerine transfer yapmak için harekete geçti. Bordo-mavili takım, Al-Nassr'da forma giyen Jaloliddin Masharipov ile ilgileniyor.

Transfer Haberleri | Trabzonspor, Jaloliddin Masharipov İle İlgileniyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Trabzonspor, ön çapraz bağları yırtılan ve başarılı bir operasyon geçiren Hırvat yıldız Mislav Orsic'in yerini doldurmak için harekete geçti. 

Trabzonspor, Jaloliddin Masharipov ile ilgileniyor

Bordo-mavili takım, Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al-Nassr'da oynayan Jaloliddin Masharipov'u listesine aldı.

Al-Nassr, Masharipov'u kadroda düşünmüyor

29 yaşındaki Özbek sol kanat oyuncusunun Al-Nassr'ın bu sezonki kadro yapılandırmasında bulunmadığı ve takımdan gönderileceği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan Parades, Tete ve Rashica harekatı!
Habere Git

Jaloliddin Masharipov yerli sayılıyor

Özbek sol kanat oyuncusu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni yabancı kuralı talimatını değiştirmesinin ardından yerli statüsütnde oynayabilecek

TFF'nin yeni yapılan talimat değişikliğinde şu ifadelere yer verilmişti:

"Kulüpler birinci fıkrada öngörülen A Takım Listesine yazılan Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmayan 14 futbolcuya ilaveten; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu ve Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk Vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile de transfer ve tescil dönemleri içerisinde sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirerek A Takım Listesine yazabilirler." 

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon Al-Nassr ile 16 karşılaşmaya çıkan Jaloliddin Masharipov, 2 asist kaydetti. Sol kanat oyuncusu daha önce Pakhtakor Tashkent, Lokomotiv Tashkent ve FC Shabab Al-Ahli Dubai formalarını da giydi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Livakovic tamam! İşte ödenecek ücret...
Habere Git

Özbekistan Milli Takım kariyeri

Özbekistan Milli Takımı'nın da formasını terleten Jaloliddin Masharipov, görev aldığı 50 karşılaşmada 9 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor- Antalyaspor maçı biletleri satışa çıkarıldı

Trabzonspor'un, Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında 11 Ağustos Cuma günü sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Akyazı Stadyumu'nda oynanacak maçın biletlerinin VIP Platinum-B Blok 750, VIP Platinum A-C Blok 600, VIP Gold 400, VIP Silver 300, batı tribün 150, doğu üst tribün 100, fırtına tribün 75, güney-kuzey kale arkası tribün 50 liradan satışa sunulduğu belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler