Trabzonspor- Ferencvaros Maçı Ne Zaman, Saat Kaçt Ve Hangi Kanalda?

03.11.2022 - 08:34 | Son Güncellenme: 03.11.2022 - 19:24

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. hafta maçında Trabzonspor ile Ferencvaros karşı karşıya geliyor. Maç hangi kanalda, ilk 11ler ve maçın saati gibi detaylar haberde.

Trabzonspor- Ferencvaros Maçı Ne Zaman, Saat Kaçt Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, H grubunun lideri Ferencvaros'u kendi sahasında konuk ediyor. Bordo-Mavililer'in gruptan çıkması için mutlak 3 puanı alması gerekirken grubun bir diğer maçı olan Monaco-Kızılyıldız karşılaşmasının da skorunu bekleyecek. Peki Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte maça dair merak edilenler...

Trabzonspor-Ferencvaros Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi kanalda? 

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bu akşam oynanacak Trabzonspor-Ferencvaros maçını Alman hakem Harm Osmers yönetecek. TSİ 20.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

11'ler belli oldu

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Yusuf Yazıcı

Ferencvaros: Dibusz, Wingo, Samy Mmaee, Knoester, Paszka, Esiti, Laidouni, Zachariassen, Vecsei, Nguen, Ryan Mmaee

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Avrupa'da 147. maçına çıkıyor
Habere Git

Trabzonspor'da kimler eksik?

Monaco maçında kırmızı kart gören ve 3 karşılaşmadan men cezası alan Maxi Gomez, bugün forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Dorukhan, Visca, Serkan ve Emrehan Gedikli de kadroda yer almayacak. Ligde cezalı olan Yusuf Yazıcı, Ferencvaros mücadelesinde kadrodaki yerini alabilecek.

Avrupa'da 147. maç

Temsilcimiz Trabzonspor, bu akşam Avrupa’da 147. maçına çıkacak. Geride kalan 146 maçta 52 galibiyet, 37 beraberlik ve 57 yenilgi alındı. Bu maçlarda rakip fileleri 188 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 203 gol gördü. Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde ise oynadığı 92 maçta 35 galibiyet, 32 beraberlik ve 35 yenilgi elde etti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Edin Visca sevinci!
Habere Git

Avantaj Monaco'da

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 10 puanı bulanan Ferencvaros, gruptan çıkmayı garantilemiş durumda. 7 puanı bulunan Fransa temsilcisi Monaco ise ağırlayacağı Kızılyıldız'ı mağlup etmesi halinde gruptan çıkacak ikinci takım konumunda bulunuyor.

Hedef ikincilik

Trabzonspor'un gruptan ikinci olarak çıkabilmesi için öncelikle evinde oynayacağı Ferencvaros maçından 3 puanla ayrılması gerekiyor. Bunun yanında Monaco ile Kızılyıldız arasındaki müsabakanın da beraberlikle sonuçlanması lazım. Bu senaryo gerçekleşirse Trabzonspor, puanını 9'a çıkartacak, Monaco 8, Kızılyıldız ise 7 puanda kalacak. Son maçlarda Trabzonspor ve Kızılyıldız'ın kazanması durumunda ise atılan gollere bakılacak. Bordo-mavililerle, Sırbistan temsilcisinin gruptaki averajları aynı.

Konferans Ligi şansı var

Trabzonspor'un, Ferencvaros'u yenmesi, Monaco da evinde Kızılyıldız'ı mağlup etmesi halinde ise Karadeniz ekibinin en iyi 3. olarak Konfederasyon Ligi'nde yoluna devam etme ihtimali yüksek olacak. Trabzonspor ve Kızılyıldız'ın son maçlarından beraberlikle ayrılmaları durumunda son maçlardaki skorlara bakılacak.
Trabzonspor'un kaybetmesi, Kızılyıldız'ın kazanması halinde ise Sırp ekibi ikinci olarak üst turda mücadele edecek.

Sadece galibiyet yetmiyor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Trabzonspor'un kaderi son maçlara kaldı. Sahasında Macaristan'ın Ferencvaros takımıyla karşılaşacak olan bordo-mavilileri galibiyet, bir üst tur için yetmeyecek. Aynı grupta bulunan Monaco ve Kızılyıldız arasında oynanacak olan mücadelenin sonucu da Trabzonspor'un gruptaki geleceğine yön verecek.

Senin için hazırladığımız haberler