Abdullah Avcı'dan Karagümrük maçı için flaş Nwakaeme kararı

12.04.2022 - 12:54 | Son Güncellenme: 12.04.2022 - 13:10

Şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor'da bu hafta Karagümrük ile oynanacak karşılaşma için Teknik direktör Abdullah Avcı flaş bir değişikliğe imza atabilir. İşte detaylar...

Abdullah Avcı'dan Karagümrük maçı için flaş Nwakaeme kararı

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 13 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, gözünü sahasında oynayacağı Karagümrük maçına çevirdi. 

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın Karagümrük maçında radikal değişikler yapacağı öğrenildi. Tecrübeli teknik adam Nwakaeme ve Abdullah Ömür'ü yedeğe çekebilir.

Nwakaeme'nin yerine Kouassi

Sabah’ın haberine göre Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, son haftalarda düşüş yaşayan Nijeryalı yıldız Nwakaeme'yi yedeğe çekerek, yerine Jean Kouassi’ye ilk 11'de şans verecek.

İlgini Çekebilir
Fırtına'dan müthiş istatistik! İstanbul takımlarına karşı...
Habere Git

Djanniy, Siopis ve Baka döndü forma savaşı başladı

Bordo Mavililer de Gaziantep FK maçında kart cezalısı oldukları için forma giyemeyen Djaniny, Bakasetas ve Siopis yeniden takıma döndü. 3 futbolcunun dönüşüyle Karadeniz ekibindeki forma savaşı da arttı.

Bakasetas'tan Avcı'ya: Oynamak istiyorum

Trabzonspor'da geçtiğimiz haftayı cezalı olarak geçiren Yunan futbolcusu Bakasetas ise oynama isteğini Avcı'ya iletti. Yunan futbolcunun durumu antrenman performansına göre belli olacak. 

Siopis 11'e dönecek

Trabzonspor'da kart cezası biten oyunculardan olan Manolis Siopis’in Karagümrük maçında 11'de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bunun nedeni olarak ise Gaziantep FK maçında özellikle orta alanda verilen boşluklar olarak gösteriliyor. 

Ömür de yedek kalabilir

Karadeniz ekibinde Marek Hamsik'in geçen hafta 11'de yer alması, Siopis'in yeniden takıma dönmesiyle orta sahanın Dorukhan, Siopis ve Hamsik üçlüsününden oluşması beklenirken, bu durumda Abdullah Ömür'ün de Karagümrük maçına yedekler arasında başlaması yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler