Trabzonspor'a yepyeni savunma hattı!

11.07.2018 - 11:06 | Son Güncellenme: 11.07.2018 - 08:15

Tomas Hubocan, Jan Durica ve Uğur Demirok ile yollarını ayıran Bordo-Mavililer, bu hafta içerisinde yeni savunma hattına kavuşabilir. Fırtına, Sitoe Mexer, Bakary Kone ve Majid Hosseini transferlerinde imza aşamasına gelirken, 3 isminde bu hafta Slovenya kampına katılması bekleniyor.

Geçen sezon savunmada yaşanan basit hatalar nedeniyle birçok maç kaybeden Bordo-Mavililer, stoper hattında büyük bir revizyona gitti. Tomas Hubocan, Jan Durica ve Uğur Demirok ile yollarını ayıran Fırtına, uzun zamandır birçok isimle temas halindeydi. Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Ünal Karaman’ın raporları doğrultusunda Bakary Kone, Majid Hosseini ve Sitoe Mexer transferlerinde mutlu sona çok yaklaştı...


Başkan doğruladı 


Mozambikli stoper Sitoe Mexer için bir süredir Fransız ekibi Rennes ile temas halinde olan Karadeniz temsilcisi, 29 yaşındaki futbolcu için Kırmızı- Siyahlılar’a, uygun bir bonservis bedeli önerdi. Bu teklifin kabul edilmeme olasılığını da göz önünde bulunduran Fırtına, aynı zamanda Mozambikli futbolcu için kiralama teklifini de iletti. Fransız temsilcisinin Başkanı Olivier Letang da resmi teklifin geldiğini doğrularken, görüşmelerde çok ufak pürüzlerin kaldığı kaydedildi. Geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Mexer’in de Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler