Trabzonspor'a Rafa Mir müjdesi

07.07.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 17:33

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, gelecek sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavililer için uzun süredir gündemde olan Rafa Mir'den müjdeli haber geldi.

Trabzonspor'a Rafa Mir müjdesi

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonun devre arasında da Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan İspanyol santrfor Rafa Mir'de yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Valencia iddiaları

Sevilla'dan ayrılmaya hazırlanan Rafa Mir için bir başka İspanyol kulübü Valencia da devreye girdi. Mir'in de altyapısında yetiştiği Valencia'da forma giymek istediği ifade edildi.

Menajeri transferi suya düşürdü

Rafa Mir'in, bu transfer için Sevilla'daki 2 milyon Euro'luk yıllık kazancında büyük bir fedakarlık yaparak 700 bin Euro'ya Valencia'ya imza atmak istediği belirtildi.

Öte yandan Fanatik'te yer alan habere göre; Mir'in menajerinin yıllık ücret konusundaki fikir değişikliği bu transferi suya düşürdü.

Trabzonspor devrede

Bu noktada Trabzonspor'un Rafa Mir için tekrardan devreye girerek transferi bitirebileceği ifade edildi. Fırtına'nın başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı'nın da İspanyol golcünün transferine sıcak baktığı ileri sürüldü.

Sevilla performansı

Rafa Mir, geçtiğimiz sezon Sevilla ile 22 maça çıktı ve 3 gol 1 asistlik performansa imza attı. Mir'in sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler