Trabzonspor'a Paul Onuachu'dan kötü haber! En az 3 maç yok...

19.12.2023 - 10:04 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 10:13

Trabzonspor’un golcüsü Paul Onuchau, Nijerya Milli Takımı’nın geniş kadrosuna çağrıldı. Yıldız futbolcu Afrika Uluslar Kupası'na gitmesi halinde ligdeki en az 3 maçı kaçıracak.

Trabzonspor'a Paul Onuachu'dan kötü haber! En az 3 maç yok...

Trabzonspor'da 7 golle takımın en skorer oyuncusu konumundaki 29 yaşındaki forveti Paul Onauchu'dan kötü haber geldi.

Onuachu Nijerya'nın geniş kadrosuna çağrıldı

Sabah'ta yer alan habere göre; 13 Ocak-11 Şubat 2024 arası Fildişi Sahili'nde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası'nda favori olarak gösterilen Nijerya, turnuvanın geniş kadrosuna Onuachu'yu da çağırdı.

En az 3 lig maçını kaçırabilir

40 kişilik listede kendine yer bulan 29 yaşındaki santrfor, 25 kişilik son kadroya da seçilirse Trabzonspor'un ligdeki en az 3 maçında forma giyemeyecek. Onuachu, 22 Ocak'a kadar devam eden grup maçları sebebiyle Antalyaspor (d), Galatasaray ve Rizespor (d) müsabakalarını kaçıracak.

Geniş kadroda 8 sartrfor daha var

Takımı gruptan çıkar ve finale kadar giderse Kasımpaşa, Beşiktaş (d) ve Hatayspor maçlarında da yer alamayacak. Nijerya ile A Grubu'nda Fildişi Sahili, Ekvator Ginesi ve Gine- Bissaui mücadele edecek. Geniş kadroda santrfor olarak Victor Osimhen, Boniface, Ademola Lookman, İheanacho, Ahmed Musa, Cyriel Dissers, Umar Sadiq ve Terem Moffi de bulunuyor.

11 maçta 7 gol, 1 asist

Trabzonspor'un sezon başında Southampton'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı 2.01'lik golcü bu sezon bordo mavili formayla 11 maçta forma giyip 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler