Trabzonspor'a 10 numara Fransız!

30.05.2024 - 16:26 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 16:38

Transfer haberleri. 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu üçüncü sırada bitiren ve Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Trabzonspor, Fransız yıldızı gündemine aldı.

Trabzonspor'a 10 numara Fransız!

AJANSSPOR-HABER

2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda istediği sonuçları her ne kadar alamasa da ligi üçüncü bitirerek Avrupa kupalarına katılma hakkı elde eden Trabzonspor, kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'da hedef Nabil Fekir

Karadeniz gazetesinde yer alan habere göre; Trabzonspor, La Liga takımlarından Real Betis forması giyen Nabil Fekir ile ilgileniyor.

Trabzonspor'un 10 numara için transfer etmek istediği ismin İspanya La Liga takımlarından Real Betis forması giyen Nabil Fekir olduğu öne sürüldü. 

Başkan transferle bizzat ilgileniyor

Başkan Ertuğrul Doğan'ın yıldız ismin transferiyle bizzat ilgilendiği ve taraftarı heyecanlandıracak bu ismi takıma kazandırmak için tüm şartları zorladığı kaydedildi.

Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor

30 yaşındaki orta sahanın ise Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı ve Trabzonspor'un ilgisinden memnun olduğu aktarıldı. 

Bordo-Mavililer, İspanyol ekibini ikna etmek için pazarlıkları sürdürdüğü bildirildi. 5 sezondur Real Betis forması giyen Cezayir asıllı Fransız oyuncunun yeni bir maceraya yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 30 yaşındaki Fransız futbolcu, bu sezon forma giydiği 24 maçta 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler