", "articleBody": "Trabzonspor eski futbolcusu Yusuf Yazıcı'nın 97 numaralı formasını emekli ettiğini açıkladı.Bordo-Mavili kulüp resmi sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla bu kararı duyurdu. Fransız kulübü Lille, Yusuf Yazıcı'yı sezon başında 16.5 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.Genç futbolcu bu sezon Fransız ekibinde forma giydiği 25 maçta 1 gol attı ve 4 asist yaptı.Çok büyük onurYusuf Yazıcı ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çok büyük onur, çok büyük sorumluluk. Layık gören başta başkanımız ve yönetim kurulu olmak üzere tüm Trabzonspor camiasına teşekkür ederim. Bu kulübün tarihinde ufacık da olsa bir yere sahip olmanın onurunu yaşattınız bana ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR) #SenDöneneKadar ❤💙#YusufYazıcı #97 @YaziciYusuf97 pic.twitter.com/KY03Nswcac— Trabzonspor Kulübü (@Trabzonspor) February 6, 2020", "author": {"@type":"Person","@id":"https://ajansspor.com/editor/","url":"https://ajansspor.com/editor/","image":{"@type":"ImageObject","url":"https://ajansspor.com/assets/images/.webp"}}, "publisher": { "@type": "Organization", "name":"Ajansspor.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://ajansspor.com/assets/images/line-logo.webp", "width": 200, "height": 41 } } }; ", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "xpath": [ "/html/head/title", "/html/head/meta[@name='description']/@content" ] }, "url": "https://ajansspor.com/haber/trabzonspor-yildiz-futbolcusunun-formasini-dondurdu-355267" }

Trabzonspor yıldız futbolcusunun formasını dondurdu

06.02.2020 - 20:07 | Son Güncellenme: 06.02.2020 - 17:07

Trabzonspor eski futbolcusu Yusuf Yazıcı'nın 97 numaralı formasını emekli ettiğini açıkladı.

Bordo-Mavili kulüp resmi sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla bu kararı duyurdu. Fransız kulübü Lille, Yusuf Yazıcı'yı sezon başında 16.5 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Genç futbolcu bu sezon Fransız ekibinde forma giydiği 25 maçta 1 gol attı ve 4 asist yaptı.

"Çok büyük onur"

Yusuf Yazıcı ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok büyük onur, çok büyük sorumluluk. Layık gören başta başkanımız ve yönetim kurulu olmak üzere tüm Trabzonspor camiasına teşekkür ederim. Bu kulübün tarihinde ufacık da olsa bir yere sahip olmanın onurunu yaşattınız bana" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR)

 

Senin için hazırladığımız haberler