Trabzonspor - St. Gallen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (İlk11)

29.08.2024 - 09:46 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 18:50

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre ekibi St. Gallen ile bu akşak sahasında karşı karşıya geliyor. Mücadele ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Trabzonspor - St. Gallen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (İlk11)

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında taraftarı önünde İsviçre ekibi St. Gallen'i konuk edecek. 0-0'lık ilk maçın rövanşında tur için sahaya çıkacak olan Trabzonspor, her türlü galibiyette tur atlayan taraf olacak.

Trabzonspor - St. Gallen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor'un Avrupa'da yoluna devam edip etmeyeceğini belirleyecek olan kritik karşılaşma Papara Park'ta saat 20.00'de başlayacak. Mücadele ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

Letonyalı hakem Treimanis yönetecek

Mücadeleyi Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. Treimanis'in yardımcılığını aynı ülkeden Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasennikovs yapacak.

Trabzonspor'da iki eksik

Trabzonspor'da ilk maçta cezalarını tamamlayan Pedro Malheiro ve Eren Elmalı takımdaki yerlerini alabilecek. Sakatlıkları bulunan Anthony Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen ise mücadelede forma giyemeyecek.

11'ler belli oldu

Trabzonspor: Uğurcan, Ozan, Savić, Denswil, Barišić, Okay, Mendy, Bardhi, Oršić, Višća, Enis

St. Gallen: Ati-Zigi, Ambrosius, Witzig, Geubbels, Akolo, Görtler, Vallci, Toma, Schmidt, Okoroji, Stevanovic

Trabzonspor nasıl tur atlar?

Bordo-mavililer, İsviçre'de golsüz sonuçlanan ilk maçın rövanş karşılaşmasında gruplara kalmak için galip gelmeye çalışacak. Beraberlikte turu atlayacak takımı, uzatmalar, bu bölümde de eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışları belirleyecek. St. Gallen'in olası galibiyetinde ise Trabzonspor'un Avrupa macerası tamamlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler