Trabzonspor - Monaco Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

13.10.2022 - 09:20 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 20:38

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor Fransız ekibi Monaco'yu kendi sahasında konuk ediyor. Zorlu maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maç linki ve detaylar...

Trabzonspor -  Monaco Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, Fransız ekibi Monaco'yu kendi sahasında konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olduğu da merak edilmeye başlandı. İşte maça dair merak edilen detaylar....

Trabzonspor - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor, Monaco ile bu akşam saat 22.00de Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşılaşacak. Zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Trabzonspor'da eksikler kimler?

Karşılaşma öncesi taktik çalışması yapan Trabzonsporda kas spazmı yaşayan Maxi Gomez, kasık ağrısı bulunan Abdülkadir Ömür ve Trezeguet idmana katılmadı. Bordo mavililerde ayrıca tedavileri süren Edin Visca, Dorukhan Toköz ve Serkan Asan da yer almadı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Monaco maçı hazırlıklarını tamamladı
Habere Git

11'ler belli oldu

  • Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Bartra, Denswil, Eren Elmalı, Hamsik, Gbamin, Djaniny, Bakasetas, Bardhi, Umut Bozok.

  • Monaco: Nübel, Vanderson, Disasi, Badiashile, Henrique, Diatta, Camara, Fofana, Golovin, Embolo, Ben Yedder.


Avcı değişikliğe gitti

Bordo-mavili takımda teknik direktör Abdullah Avcı, ilk 11'de büyük değişime gitti. Sakatlığını atlatan Hüseyin Türkmen bu sezon ilk maçına Fransız ekibi karşısında çıkıyor. Ayrıca daha önceki karşılaşmalara yedek olarak çıkan Djaniny, Bardhi ve Umut Bozok da maça 11 başlıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler