Trabzonspor-Kasımpaşa maçı sonrası Ertuğrul Taşkıran konuştu

05.02.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 18:32

Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda lider Trabzonspor'a 1 mağlup olan Kasımpaşa'da kaleci Ertuğrul Taşkıran, maç sonu hakem eleştirisinde bulundu.

Trabzonspor-Kasımpaşa maçı sonrası Ertuğrul Taşkıran konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında lider Trabzonspor, evinde Kasımpaşa'yı Edin Visca'nın golüyle 1-0 mağlup etti. 4 kırmızı kartın çıktığı maçın sonunda Kasımpaşa'nın 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Öte yandan Kasımpaşa'da Eysseric'in 63. dakikadaki şutunda top direkten döndü. Bu sonuçla 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Kasımpaşa 27 puanda kaldı.

Maç sonu Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran, karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'e tapki gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Paşa Paşa şampiyonluğa koşuyor
Habere Git

"Uğurcan’a bir kere uyarıda bulunmadı"

Müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Kasımpaşalı Ertuğrul Taşkıran, “Sahada çok güzel bir oyun vardı. Biz de seyirci gibiydik. Trabzonspor şampiyonluğa oynuyor kaliteli oyuncuları var. Mücadelenin içindeyiz biz de. Bu mücadeleyi yapabilmemiz için şartların eşit olması lazım. Taraftarlarını arkalarına almışlar. Hakem takdir haklarını rakipten yana kullandı. Ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz. 10 kişi kaldıktan sonra da mücadele ettik. Bizim oyuncu niye kırmızı gördü anlamadım mesela. Uğurcan’a bir kere uyarıda bulunmadı. Biz önde olsaydık bize yapardı. Arkadaşlarımız tebrik ediyorum. Oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler