Trabzonspor İle Başakşehir Anlaştı Ama Visca Noktayı Koymadı | Transfer Haberleri

04.01.2022 - 17:44 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 23:43

Trabzonspor ile Başakşehir, Visca için el sıkıştı. Ancak oyuncu cephesinde nokta konulmadı. Visca'nın menajeri Hrapovic, "Başka teklifler de var" dedi.

Trabzonspor İle Başakşehir Anlaştı Ama Visca Noktayı Koymadı | Transfer Haberleri

ÖZGÜR SANCAR-AJANSSPOR

Ara transferin gözde ismi Medipol Başakşehirli Edin Visca transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Boşnak yıldızın transferi konusunda Trabzonspor ile Medipol Başakşehir yönetimleri anlaştı ancak oyuncu cephesinde henüz son nokta konulmadı. Bunu da bizzat oyuncunun menajeri Nedim Hrapovic söyledi.

Nedim Hrapovic: Şu an net bir durum yok

Süper Lig'in yıldızlarından Visca'nın transferindeki son durumu sorduğumuz menajer Hrapovic, şaşırtıcı bir açıklama yaparak, henüz net bir durum oladığını söyledi. Hrapovic, "O yüzden ben de bir net bir açıklama yapamam; ancak birkaç gün içerisinde her şey netleşecek" diye konuştu.

Transferde sadece Trabzonspor yok

Hrapovic, "Trabzonspor ile son detayları mı konuşuyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:  "Hayır, sadece Trabzonspor değil, birkaç kulüple daha görüşüyoruz. Genel itibarıyla teklifleri biliyoruz. Bu tekliflerin detayları üzerinde düşünüyoruz. Birkaç gün içerisinde Visca'nın nerede oynayacağı netleşecek.''

İlgini Çekebilir
ÖZEL - İşte Fenerbahçe'nin Edin Visca teklifi!
Habere Git

Trabzonspor transferden emin

Abdullah Avcı'nın Başakşehir'de yıllarca birlikte çalıştığı ve Trabzon'da da görmek istediği Edin Visca için bordo-mavilı taraf anlaşmanın sağlandığını belirtiyor. Başakşehir'le 3.5 milyon Euro garanti bonservis ve şampiyonluk halinde de 500 bin Euro bonus öneren Trabzonspor yönetiminin Abdülkadir Parmak'ı da takasta kullanmayı düşündüğü biliniyor.

Fenerbahçe'nin teklif yaptığı biliniyor

Başakşehir'in Boşnak kanat oyuncusu için Fenerbahçe'nin de takas ve para teklifi yaptığı biliniyor. Sarı lacivertliler, Visca'ya karşılık Başakşehir'e Jose Sosa, Sinan Gümüş, Mauricio Lemos, Burak Kapacak'ı teklif etmişti. Başakşehir'in seçeceği iki ya da üç oyuncunun yanı sıra 1.5 milyon Euro nakit para da sarı lacivertlilerin teklifinde yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler