Trabzonspor, Eski Beşiktaşlı Can Bozdoğan'ı Transfer Etmek İstiyor

14.07.2023 - 11:52 | Son Güncellenme: 14.07.2023 - 12:10

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig ekibi Trabzonspor'da gündeme eski Beşiktaşlı futbolcu Can Bozdoğan geldi. Fırtına, genç oyuncuyu transfer etmek istiyor. Detaylar...

Trabzonspor, Eski Beşiktaşlı Can Bozdoğan'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme Can Bozdoğan geldi. Fırtına genç oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar...

Son aday Can Bozdoğan

Orta saha arayışlarını sürdüren Trabzonspor’un gündemine gelen son isim Can Bozdoğan oldu. Utrecht forması giyen genç orta saha oyuncusunun Fırtına’nın radarına girdiği ifade edildi. 

Abdullah Avcı'da istemişti

Daha önce kiralık olarak Beşiktaş’ta ter döken Can, Abdullah Avcı döneminde de gündeme gelmişti. Avcı döneminde görüşmeler yapan Fırtına, oyuncu ile anlaşma sağlayamadığı ifade edilmişti.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu eski yönetici Sarıyer SK’da başkanlığa aday oldu!
Habere Git

Utrecht bonservisi ile aldı

Hollanda ekibi Utrecht, sezon başında kiraladığı oyuncunun bonservisini almıştı. Eredivisie'de mücadele eden takım oyuncunun kulübü Schalke'ye 1 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

22 yaşındaki Can Bozdoğan, 2021/2022 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giymişti. Süper Lig'de 23 maça çıkan oyuncu 1 gol ve 1 asist üretti. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi serüveninde de 4 maçta forma giyen oyuncunun performansı beğeni toplamıştı. 

1 gol 6 asist

Orta saha oyuncusu bu sezon forma giydiği 24 Eredivisie maçında 1 gol ve 6 asist katkı sağladı. 
 

Senin için hazırladığımız haberler