Trabzonspor, Erzurum'da havlu attı!

14.03.2021 - 17:57 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 23:29

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta evinde Alanyaspor'a mağlup olan Fırtına son 4 haftada 2 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Zirvede 1 maç eksiği bulunan Beşiktaş ile puan farkı 11 çıkan bordo mavililerin şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Erzurum'da havlu attı!

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında BB Erzurumspor ile Trabzonspor, Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşılaştı.

Geçtiğimiz hafta sahasında Alanyaspor'a mağlup olan Trabzon deplasmanda Erzurum ile 0-0 berabere kaldı ve zirve yarışında şampiyonluk şansı mucizelere bıraktı. 

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor puanını 52 yaptı.

Mesut Bakkal'ın çalıştırdığı Erzurum ise puanını 29 yükseltti. 

Maçtan dakikalar...

4. dakikada sol kanattan gelişen atakta Emrah Başsan ceza sahası içerisinden sert bir şut çıkardı, Uğurcan topu çelmeyi başardı.

15. dakikada Yunus Mallı ceza sahası dışından uzak köşeye plasesini yolladı, top az farkla auta çıktı.

38. dakikada BB Erzurumspor atağında Cenk Ahmet sağdan ortasını yapmak istedi ama Hosseini kritik müdahale ile topun El Kabir'e geçmesini engelledi.

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı

71. dakikada Cenk Ahmet'in ceza sahasına doldurduğu ortaya savunmadan gelen Teikeu kafayı vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

76. dakikada BB Erzurumspor atağında Aatif'in sağdan ceza sahasına çevirdiği topa Buğra çok uygun durumda vurdu ama kaleciye çarpan top dışarıya çıktı.

79. dakikada Trabzonspor gole yaklaştı. Ekuban'ın pasında ceza sahasında çaprazda karşı karşıya durumda kalan Djaniny'nin sol ayağıyla çektiği sert şut auta gitti.

Senin için hazırladığımız haberler